MEDYA

Kardeşlerim hayranlarına güzel haber! Özlem çok yakında bitiyor

ATV’de Cumartesi akşamları yayınlanan ve ilk bölümden bu yana izlenme rekorları kıran kardeşlerim dizisi yeni sezona bomba gibi hazırlanıyor. Hayranlarının ekranlarda görmeyi özlediği dizinin yeni sezon yayın tarihi de belli oldu.

ATV ekranlarında 4 kardeşin tüm Zorluklara rağmen hayatta kalma çabasını konu alan kardeşlerim dizisi geçtiğimiz Haziran ayında sezon finali yaparak ekranlara veda etmişti. Hayranlarının yaz boyunca çok özlediği dizinin yeni sezonu merakla bekleniyordu. Nihayet beklenen haber geldi ve yayın tarihi belli oldu. Kardeşlerim hayranları beklediklerinden çok daha kısa süre içinde diziye kavuşacak. Hem de yeni sezonda kardeşlerim dizisinin senaryosunda köklü değişiklikler yaşanacak ve kadroya çok ünlü isimler katılacak.

KARDEŞLERİM 3. SEZON İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

ATV’de başarılı 2 sezon geçiren ve 3. sezon için hazırlıklarına devam eden Kardeşlerim dizisinin yeni sezon tarihi belli oldu. Genç kuşağın başarılı oyuncularının kadrosunda bulunduğu kardeşlerim dizisinde deneyimli oyuncularda performansları ile dikkat çekiyor. Hem Türkiye’de ilgi gören hem de yurt dışına açılan kardeşlerim dizisinin yeni sezonu için büyük hazırlık yapılıyor. Üstelik diziden önemli bir haberde geldi. Kardeşlerim hayranları çok beklemek zorunda kalmayacak Çünkü yeni sezon tarihi beklenenden çok daha yakın oldu.

3 EYLÜLDE EKRANA GERİ DÖNÜYOR

ATV’den ve dizinin yapımcılarından yapılan açıklamaya göre kardeşlerim dizisinin yeni sezonu 3 Eylül Cumartesi akşamı itibariyle başlıyor. Sosyal medyada bu haber üzerine adeta bir bayram havası oluştu. Kardeşlerim dizisini çok özleyen izleyiciler bu karardan son derece memnun.

Diğer yandan yeni sezon öncesinde son bölümleri hatırlatmak üzere kardeşlerim dizisi için özel bölümde yayınlanacak. ATV ekranlarında 27 Eylül tarihinde yayınlanacak olan özel bölümde geçtiğimiz sezonun özeti verilecek. İzleyiciler bu sayede kardeşlerim dizisi ile yeni sezon öncesinde bir kez daha hasret giderme şansı elde edecek.

Başa dön tuşu