MEDYA

Kasaba Doktoru Kadrosu Değişiyor!

TRT'nin sevilen doktor dizisi Kasaba Doktoru'na 3 yeni oyuncu dahil oldu!

TRT’ni doktor dizisi Kasaba Doktoru 2. sezonunda yeni oyuncularla devam ediyor. Dizinin kadrosuna 3 flaş isim dahil oldu.

Bir döneme damga vuran doktor dizi furyasının son ekleneni TRT’nin Kasaba Doktoru dizisi olmuştu. Kadrosunda Ozan Akbaba, Deniz Can Aktaş, Hazal Subaşı ve Vildan Atasever gibi isimlerin yer aldığı Kasaba Doktoru’na 17. bölümden itibaren 3 oyuncu dahil oluyor.

İlgiyle izlenilen Kasaba Doktoru dizisinin kadrosunda 3 yeni oyuncu dahil edildi. Cuma akşamları TRT’de seyirci karşısına çıkan ve ilgiyi çekmeyi başaran Kasaba Doktoru dizisinin 2. sezonunda 3 yeni oyuncu diziye dahil oldu.

Güney Kore yapımı olan Dr. Romantic dizisinden uyarlanan Kasaba Doktoru Cuma akşamları aldığı reytinglerle TRT’nin yüzünü şimdilik güldürmeyi başarsa da sezon dizilerinin gelmesiyle nasıl bir oran alacağı final yapıp yapmayacağı merak konusu. Dizi kadrosuna ve hikayesini güçlendirmek için 3 yeni isimi daha kadrosuna kattı.

ARC Film imzalı Kasaba Doktoru’nun kadrosunda 3 genç yetenek dahil oldu. Diziye genç oyuncular İrem Yüksel, Ezgi Tombul ve Tarık Ündüz katıldı. Oyuncular diziye 17. bölümde dahil olacak.

Başa dön tuşu