SARIÇAM

Katılan takımlarımıza başarılar diliyorum

Muharrem Gülergin Stadında başlayan 5’nci Başkanlık turnuvasının açılışına Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ,  MHP İl Başkanı Bünyamin Avcı, MHP İlçe Başkanı Mustafa Kızılelma, Ülkü Ocakları Adana İl Başkanı Emin Canlı, Ülkü Ocakları Sarıçam İlçe Başkanı Seyfettin Gündoğdu, ASKF Başkanı Ahmet Bozan,  Adana Gençlik Spor Şube Müdürü Kadir Gül, Baklalı Spor Kulübü Başkanı Murat Mert, Kürkçüler Spor Kulübü Başkanı Metin Eker, İncirlik Spor Kulübü Başkanı Cumali Irmak, Sarıçam Buruk Spor Başkanı Cabbar Konuk,  Kılıçlı Spor Başkanı Mustafa Aksoy, Suluca Spor Kulüp Başkanı Sait Özcoşkun, Belediye Başkan Yardımcıları Hasan Aydınlı, Mustafa Pekel,  Ragıp Bekaroğlu, belediyenin bazı daire müdürleri, kulüp yöneticileri, muhtarlar ile çok sayıda sporsever katıldı.

 

Sarıçam Spor Kulüpleri adına konuşan Baklalı Spor Başkanı Murat Mert,  lig öncesi böyle bir turnuvanın kulüplerin kendilerini tartması adına önemli olduğunu, organizedeki büyük katkıları nedeniyle Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ ve emeği geçenlere teşekkür etti.

 

Belediye Başkanı Bilal Uludağ,”Sporun dostluk, kardeşlik ve barış olduğunu hiçbir zaman unutmayalım. Sarıçam Belediyesi olarak spora her zaman destek olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Katılan takımlarımıza teşekkür ediyor ve başarılar diliyorum. Organizasyonun barışa, kardeşliğe ve huzura vesile olmasını diliyor, emeği geçenlere teşekkür ediyorum.”diye konuştu.

 

Final 29 Eylül’de İncirlik Stadında oynanacak

Yapılan konuşmaların ardından ise turnuvanın ilk karşılaşması olan Baklalı Spor ve Suluca Spor arasında oynanırken, karşılaşmanın başlama vuruşunu Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ ile katılımcılar tarafından ”Hayırlı olsun” dileğiyle yapıldı.  Kupanın ilk maçında Baklalı, Suluca Spor’u, Kılıçlı Spor ise İncirlik Spor’u  mağlup etmeyi başardı.

 

Baklalı, Suluca, İncirlik, Kılıçlı, Kürkçüler, Sarıçam Buruk ve Sarıçam Belediye Spor’un katıldığı Başkanlık Kupasının finali ise 29 Eylül Pazar günü İncirlik Stadında 16.30’da oynanacak.

Başa dön tuşu