YAŞAM

KAZANMAK İSTEYENLER 1 ŞUBAT’I BEKLİYOR

ADANA / Altın, döviz, finansal platformlar gibi pek çok alternatif yatırım seçeneği olsa da gayrimenkule yatırımın her koşulda kazandırdığını kanıtlayan sektörün öncü markası Halil Avcı İnşaat’ın yeni projesi için adeta nefesler tutuldu. Hayata geçirdiği projeleri ile “Risksiz kazanmak isteyenleri” bir araya getiren firma, 41. Yılını taçlandıracağı yeni projesi için 1 Şubat’ta lansmana çıkıyor.

 

Yurt içi ve yurt dışında inşaat, enerji, turizm, maden ve ziraat alanlarında faaliyetlerde bulunan Halil Avcı Şirketler Grubu bünyesindeki Halil Avcı İnşaat’ın yeni projesi için herkesten önce özel fiyat ve ödeme koşullarından faydalanmak isteyenler  www.yeniprojeyekaydolun.com adresinden ön kayıt yaptırmaya devam ediyor. 

 

Bugüne kadar "Billur Yalı", "Dream Town", "Dream Garden", "Dream Park" ve "Dream Land" gibi çağdaş ve  konforlu projelerinin yanı sıra, NewYork tipi yaşam standardını yansıtan “ Dream Loft” ve  ABD'nin Florida eyaletinin Miami şehrindeki yaşam tarzını Adana’ya taşıyan “Dream Miami” ile ses getiren ve her projesi bir öncekine rakip olan firma yeni projesinde de “Dream” serisini sürdürecek. 

 

RİSKSİZ KAZANÇ

Dünya standartlarındaki projeleri ile “Risksiz kazanmak isteyenleri”  bir araya getiren Halil Avcı İnşaat Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Orhan  Murat Avcı, yeni proje için detayları vermemekle birlikte, yine diğerleri gibi yüksek sosyal donatılı, temalı, kişiye özel ödeme seçenekleri ile banka anlaşmalı özel kredi avantajlarının bulunacağını ifade etti.

 

 NASIL YATIRIM YAPILMALI?

Aynı zamanda Adana Sanayi Odası Yönetim Kurulu Üyeliği görevini sürdüren Orhan Murat Avcı, “Bilindiği gibi her yatırımın mutlaka birtakım riskleri vardır ancak, bu yatırım araçları arasında doğru marka ve doğru proje tercih edildiğinde en risksiz olan gayrimenkul yatırımıdır.  Düzenli kira getirisi olan, gerektiğinde ipotek gösterilerek finans kaynağı yaratabilen konut ve işyerleri durduğu yerde kazanan araçlardır. Bir de gayrimenkul yatırım amacı ile de olsa oturmak amacıyla da olsa projeden yani henüz temel aşamasındayken almak çok daha fazla avantajlı” dedi. 

 

“EN BÜYÜK KOZUMUZ GÜVEN”

Orhan Murat Avcı, temalı, fark yaratan, çok konuşulan, sosyal donatıları yüksek, kullanıcısına bir konuttan daha fazlasını sunan projelerinin yanında Halil Avcı markasına olan güvenin en büyük kozları olduğunu belirterek, şunları söyledi:

 

“Bugüne kadar hayata geçirdiğimiz kendi projelerimize dikkat edilirse, tamamı kazandırmıştır. Biz firma olarak sadece konutu kendisi oturmak için tercih edenleri değil yatırımcılarımızı da düşünüyoruz.  Yani sadece satış odaklı değiliz. Herhangi bir projemize başlarken öncelikle lokasyonu dikkate alıyoruz. Çünkü, ne kadar kaliteli konut yaparsanız yapın yer tespiti de çok önemli. 

 

Satışımızı yaptıktan sonra bizden konut alan yatırımcılarımızın satışlarını da takip ediyoruz. Sadece kazanmak odaklı olmadığımızdan yatırımcımızın da kazanması bizim için öncelikli bir konudur. Bu nedenle sattığımız konutların satışının yapıldığı tarih ile bugünkü değerini kıyaslıyor ve devletin diğer yatırım araçları ile ilgili resmi verilerini dikkate alıyoruz.

 

Örneğin; Türkiye için 2019 yılı ekonomi açısından zorlu geçti. Özellikle sınırlarımızda yaşanan olaylar ekonomiyi olumsuz etkiledi. Bu inişli çıkışlı grafikte Halil Avcı olarak bizim projelerimize yatırım yapanlar kazandı. Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası verilerine göre geçen yıl Dolar yüzde 8, Euro yüzde 5 kazandırırken, bizim projemizden konut sahibi olanlar yüzde 31 kazandılar.”

 

KAZANMAK İSTEYENLER 1 ŞUBAT’I BEKLİYOR

Her projesi bir öncekine rakip olan ve yeni projesinin lansmanını “1 Şubat” olarak açıklayan Halil Avcı İnşaat’ın “Dream” serisine devam edeceği projesi için lansmana özel fiyat ve ödeme koşullarından faydalanmak isteyenleri 1 Şubat heyecanı sardı. 

 

HALİL AVCI ŞİRETLER GRUBU HAKKINDA

1979 yılında Adana’da başladığı inşaat müteahhitliği sektöründe bugün Türkiye’nin sayılı markalarından biri olarak yurt içi ve yurt dışında inşaat, enerji, turizm, maden ve ziraat alanlarında faaliyetlerde bulunan Halil Avcı Şirketler Grubu, sürekli büyüyen yapısı ile ülke ekonomisine büyük katkılar sağlarken, binlerce kişiye istihdam yaratıyor. Kar elde etmeyi tek hedef olarak görmeyen, sosyal sorumluluk projeleriyle de adından söz ettiren firma; yurt dışı projeleri ile cari açığı azaltırken, ödediği vergiler ile de ülke ekonomisine güç katıyor.

 

Başa dön tuşu