SİYASET

Kemal Kılıçdaroğlu’nun Danışmanı Ömer Topsakal Dizi Oyuncusu Çıktı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun danışmanı Ömer Topsakal bakın hangi dizinin oyuncusu çıktı

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun İletişim Koordinatörü dizi oyuncusu çıktı! Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun İletişim Koordinatörü bir zamanların efsanevi dizisi Behzat Ç’nin oyuncusu çıktı!

Kemal Kılıçdaroğlu’nun İletişim Koordinatörü Ömer Topsakal’ın bir dönem Behzat Ç dizisinde oynadığı ortaya çıktı. Ömer Topsakal’ın Behzat Ç dizinde yer aldığı görüntüler sosyal medyada gündem oldu. Kullanıcılar o görüntüleri paylaşıp yorum yağmuruna tuttu.

Şimdilerde yeni bölümleri yeni versiyonu ile çekilen Behzat Ç dizisi bir zamanlar Star Tv’de yayınlanırken büyük ilgi görmüştü. Dizi Türk dizi tarihine en orjinal yapımlar olarak girmişti. Başrollerinde usta tiyatrocu Erdal Beşikçioğlu, Fatih Artman, İnanç Konukçu, Berkan Şal, Canan Ergüder, Ege Aydan, Nejat İşler gibi oyuncuların yer aldığı Behzat Ç dizisinin oyuncusu yıllar sonra Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun danışmanı olarak ortaya çıktı!

Blu Tv’de yeni versiyonlarıyla çekime başlayan Türkiye’nin en efsane dizilerinden biri olan Behzat Ç’nin eski efsanevi bölümlerinde yer alan isim CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun İletişim Koordinatörü Ömer Topsakal çıktı. Ömer Topsakal’ın Bir bölümde polisi canlandırırken başka bir bölümde ise katil rolünde oynadığı ortaya çıktı. Erdal Beşikçioğlu’nun başrolünde yer aldığı ilk Behzat Ç ilk kez 2010 yılında yayınlanmaya başlamıştı.

Yayınlandığı dönemde büyük ses getiren Behzat Ç dizisinin oyuncusu Ömer Topsakal yıllar sonra Kemal Kılıçdaroğlu’nun sağ kolu olarak ortaya çıktı.

Ömer Topsakal’ın 6’lı Masa zirvesinde Deniz Zeyrek’i dövmeye kalktığı haber olmuştu. Tuncay Özkan’ın ekibinden olan Ömer Topsakal, Sözcü gazetesinin yazarı Deniz Zeyrek’i dövmeye kalkmış.

Peki Ömer Topsakal kimdir? Ömer Topsakal nereli? Ömer Topsakal kaç yaşında? Ömer Topsakal ne mezunu?

Ömer Topsakal Kimdir?

9 Eylül 1988 Ankara doğumludur. Kırıkkale Üniversitesi Radyo Televizyon Yayıncılığı bölümünden 2009 yılında mezun oldu.

Habertürk Televizyonu’nda çalışma başladı.

Daha sonra Avrasya TV’de Muhabir ve Editör olarak görev yaptı.

2019 yılından beri CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun basın danışmanı olarak görev yapmakta.

Başa dön tuşu