GENEL

Kendisine özel tuvalet yaptırdığı iddia edilen okul müdürü ile ilgili açıklama

Düzce’de bir lisenin müdürünün kendisine özel tuvalet yaptırdığı iddiaları gündeme bomba gibi düşmüş ve olay çok konuşulmuştu. Okul müdürü S.A.Ç’nin okul içerisinde kendisine özel tuvalet yaptırdığı hatta tuvaletin kapısında da ‘Müdür WC’ yazdığı iddialarıyla ilgili İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nden açıklama geldi. Tepki toplayan iddialar sonrasında yapılan açıklamada hatanın ilgili firma tarafından ‘sehven’ yapıldığı belirtildi.

Bir lisede görevli olan okul müdürünün okul içerisine kendisine özel tuvalet yaptırdığına dair iddialar ortalığı karıştırdı. İddialarla ilgili paylaşılan görselde tuvaletin kapısında ‘Müdür WC’ yazdığı görülürken olaya tepkiler çığ gibi büyüdü. Gelen tepkiler üzerine konuyla ilgili açıklama yapan Düzce İl Milli Eğitim Müdürlüğü, ilgili firmanın hatalı olduğunu söyledi. Düzce İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün konuyla ilgili yaptığı açıklamada gündem oldu.

KAPININ ÜZERİNDE MÜDÜR WC YAZIYOR

Olay, Düzce’de bir lisede yaşandı. Lise müdürünün okul içerisine kendisine özel tuvalet yaptırdığına dair iddialar gündeme bomba gibi düştü. Müdürün kendisine özel tuvalet yaptırdığı ve kapısında da ‘Müdür WC’ yazdığına dair iddiaların ardından tepkiler çığ gibi büyüdü. Sosyal medyada hızla paylaşılan ve tepki alan konuyla ilgili Düzce İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nden açıklama geldi.

ÖZEL TUVALET AÇIKLAMASI

Lise müdürünün kendisine özel yaptırdığı iddia edilen tuvaletin kapısında renkli bir tasarım üzerine ‘Müdür WC’ yazılması dikkat çekti. Sosyal medyada tartışma yaratan ve tepki çeken konuyla ilgili açıklama yapan Düzce İl Milli Eğitim Müdürlüğü, ‘’İlimiz Merkez Mevlana Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile ilgili sosyal medyada ve bazı basın kuruluşlarında ‘Düzce Mevlana Anadolu Lisesi Müdürü Suzan Ardıç Çiner, okula kendisine özel tuvalet yaptırdı: Müdür WC’ başlıklı haberler yer almıştır. Anılan okulumuzun tuvaletlerinde tadilat yapılmamış, fiziki ortam iyileştirme çalışmaları kapsamında okulun bütün kapılarına giydirme yapılmıştır.’’ denildi.

FİRMA HATASI DENİLDİ

Açıklamanın devamında ise ‘’Okul idaresinin ve rehberlik servisinin bulunduğu katta ortak kullanılan tuvalet kapısına ilgili firma tarafından sehven yapılan ‘Müdür WC’ baskısı, okul müdürümüz tarafından fark edilmiş, ivedilikle kapı giydirmesi sökülmüş, gerekli düzeltme yapılmıştır. Çeşitli mecralarda müdürlüğümüz ve okulumuz aleyhine yapılan söz konusu iddialar gerçeği yansıtmamaktadır. Kamuoyuna saygıyla duyurulur.’’ ifadeleri yer aldı.

 

Başa dön tuşu