SPOR

Kerem Aktürkoğlu Kasımpaşa’ya attığı golle gündemde

Galatasaray’ın başarılı futbolcusu Kerem Ktürkoğlu, bu akşam deplasmanda Kasımpaşa’ya attığı golle sosyal medyanın gündemine yerleşti. Kendini geliştirerek performansını hep bir üst seviyeye taşımaya çalışan Aktürkoğlu, uzak mesafeden muhteşem bir şutla takımına üçüncü golü getirdi. İstanbul’da ev sahibi takımın1-0 üstünlüğüyle başlayan karşılaşma sarı kırmızılıların 3-1’lik üstünlüğüyle devam ediyor.

Yeni sezona güzel başlayan Galatasaray, bu akşam deplasmanda rakibi Kasımpaşa karşısında ter döküyor. 3 puanı kazanmak ve yoluna başarılı bir şekilde devam etmek isteyen sarı kırmızılılar karşılaşmanın ilk yarısında 1-0 geri düşse de gol gecikmedi ve 1-1’lik beraberlik maçın ikinci yarısında 3-1’e kadar geldi. Bu sezon sadece Gomis’in golleriyle rakip takımın filelerini havalandıran Galatasaray, bu akşam Kerem’in golleriyle güldü.

KASIMPAŞA ÜSTÜN BAŞLADI

Kasımpaşa-Galatasaray maçı ev sahibi takımın üstünlüğüyle başladı. Maçın ikinci dakikasında Kerem’le gole yaklaşan Galatasaray, topu ağlarla buluşturamadı. Maçın beşinci dakikasında Emin Bayram’a yaptığı faul Valentin Eysseric’e sarı kartı getirdi. Ev sahibi takım Kasımpaşa, dakika 16’da Stephane Bahoken’in golüyle 1-0 öne geçti.

GALATASARAY BERABERLİĞİ YAKALADI

Karşılaşma ev sahibi takımın 1-0’lık üstünlüğüyle devam ederken Galatasaray, dakika 20’de Gomis’in golüyle 1-1’lik beraberliği yakaladı. Volkan Bayarslan’ın yönettiği karşılaşmada beraberliği bozan gol Kerem Aktürkoğlu’ndan geldi ve skor 2-1’e taşındı.

KEREM AKTÜRKOĞLU’NDAN MUHTEŞEM GOL

Yeni sezonda takımıyla güzel başarılara imza atmak isteyen genç futbolcu Kerem Aktürkoğlu, dakika 68’de attığı muhteşem golle takımını 3-1 öne geçirdi. Kerem’in uzak mesafeden attığı gol sosyal medyanın da gündemine yerleşti. Kerem’in muhteşem golü büyük beğeni toplarken Kasımpaşa ikinci golü kaydetti. Sadık’ın golüyle skor 3-2 oldu.

 

Başa dön tuşu