MEDYA

Kerem Alışık Murat Ünalmış kavgasında para cezası kararı

ATV ekranlarında yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisinde rol alan Kerem Alışık ile Murat Ünalmış arasında çekim sırasında tartışma çıkmış ve olay mahkemeye taşınmıştı. Çekim esnasında yaşanan kavga sebebiyle mahkemelik olan iki ünlü oyuncu uzun süre magazin gündeminde yer almıştı. Mahkeme, ünlü oyuncu Kerem Alışık’ı para cezasına çarptırdı.

Aynı dizide rol alan Murat Ünalmış ve Kerem Alışık arasında magazin gündemine bomba gibi düşen bir kavga yaşanmıştı. Ünalmış, sette çekim sırasında kendisine hakaret ettiğini öne sürdüğü Kerem Alışık hakkında avukatı aracılığıyla Adana Cumhuriyet Başsavcılığı’na suç duyurusunda bulunmuştu.

KEREM ALIŞIK’A PARA CEZASI

Açılan dava kapsamında ünlü oyuncu Kerem Alışık’ın Murat Ünalmış’a hakaret ettiği tanık beyanları ile doğrulandı. 2021 yılında açılan dava sonuçlandı ve Alışık, suçun işleniş biçimi, suçun konusunun önem ve değeri, sanığın kastının ağırlığı ile amacı gözetilerek Türk Ceza Kanunu’nun 125/1 maddesi uyarınca adli para cezası aldı.

KEREM ALIŞIK VE MURAT ÜNALMIŞ KAVGASI

ATV’nin izlenme rekorları kıran sevilen dizisi Bir Zamanlar Çukurova’nın 24 Nisan tarihinde Karaahmetli Köyü’nde gerçekleştirilen çekimi esnasında gerginlik çıkmış ve Kerem Alışık ile Murat Ünalmış tartışma yaşamıştı. Tansiyonun yükselmesi üzerine sete ara verilirken tartışmanın ardından avukatına talimat veren Murat Ünalmış, kendisine ‘Hıyar oğlu hıyar’ dediğini öne sürdüğü rol arkadaşı Kerem Alışık’tan şikayetçi olmuştu.

Başa dön tuşu