MEDYA

Ve Teşkilat’tan beklenen haber geldi! Çağlar Ertuğrul’un yerine gelen başrol bomba, resmen fırtına gibi esecek

TRT 1 ekranlarında ilgi ile izlenen Teşkilat dizisinde Çağlar Ertuğrul'un ayrılığı tüm izleyicileri üzmüştü. Çağlar Ertuğrul rahatsızlığı sebebiyle ayrıldığını duyurmuştu. Yerine gelecek başrol oyuncusu merakla beklenirken bomba açıklama geldi. Ve nihayet TRT'de başrol oyuncusunu doğruladı. Bu sezon ekranlarda Teşkilat rüzgarı esecek.

TRT 1 ekranlarının reyting rekorları kıran dizisi Teşkilat yeni sezonda bomba gibi geri dönmeye hazırlanıyor. Çağlar Ertuğrul’un Vedası sonrasında akıbeti merak edilen teşkilat dizisinde başrol oyuncusu nihayet belli oldu. Dizinin 3. sezon çekimleri başlarken kadroya eklenen İsimlerde izleyicileri Bir Hayli heyecanlandırdı. Ancak izleyiciyi en çok heyecanlandıran isim ise Ömer karakterine hayat verecek başrol oyuncusu oldu. Nihayet son günlerde gündeme gelen haberleri TRT 1’de doğruladı. Murat Yıldırım Teşkilat kadrosuna katıldı ve ilk fotoğrafta geldi.

Peş peşe yaşanan ayrılıklarla izleyicilerde tedirginlik uyandıran teşkilat dizisi yeni sezona bomba gibi geliyor. Teşkilat dizisinde Çağlar Ertuğrul’un ayrılığı sonrasında yaşanacaklar merak konusu olmuştu. Sadece Çağlar Ertuğrul değil dizinin kemik kadrosundan birçok isim veda etmişti. Ancak Teşkilat bu boşluğu doldurmakta düşünüp çekmedi. Diziye önce Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Alparslan karakteri ile hafızalara kazınan Yunus Emre Yıldırımer dahil oldu ardından da bomba gibi bir başrol oyuncusu daha geldi. Ekranların ilgiyle takip edilen dizisi teşkilatta bu sezon Murat Yıldırım rüzgarı esecek.

MURAT YILDIRIM ÖMER ATMACA KARAKTERİNE HAYAT VERECEK

Teşkilat 3. sezon çekimleri başlarken başrol oyuncusu konusundaki Karamsarlık sonunda ortadan kalktı. Geçtiğimiz sezon Aziz dizisi ile Show TV ekranlarında fırtına gibi Esen Murat Yıldırım teşkilat dizisinin kadrosuna katıldı. Deniz Baysal ile Partner olan Murat Yıldırım yeni sezonda teşkilat dizisinde Ömer Atmaca karakterine Hayat verecek.

ZEHRA VE ÖMER’İN HİKAYESİ EKRAN BAŞINA KİLİTLEYECEK

Her bölümü ile büyük merak uyandıran Teşkilat dizisinin yeni sezonunda aksiyon sahneleri ön plana çıkacak. Özellikle Çağlar Ertuğrul un rahatsızlığı nedeniyle aksiyon sahnelerini geri plana atan teşkilat bu sezon adrenalin yüklü bölümlerle ekranda olacak. Sezon finalinde arkadaşlarının ölümüyle birlikte içinden çıkılmaz bir hale giren Zehra yeni sezon da toparlanacak. Ömer’in de diziye dahil olmasıyla birlikte Zehra aşkı bir kez daha bulacak. Teşkilat mensubu olarak ekibe dahil olmaya hazırlanan Ömer atmaca, arkadaşları ile birlikte terör devletine karşı bir mücadele içine girecek. Zehra ise yeni sezonda geçmişle hesaplaşmalara başlayacak.

TEŞKİLAT ÜÇÜNCÜ SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Kadrosu tamamlanan teşkilat dizisinin yeni sezon çekimleri başladı. Ancak henüz yeni sezon tarihine ilişkin bir açıklama yapılmadı. Eylül Ayı’nın ortalarında teşkilat dizisinin yeni sezonunun yayınlanması bekleniyor.

Başa dön tuşu