MEDYA

Demet Akalın Müge Anlı’ya demediğini bırakmadı: Böyle çocuk mu alınır ya!

Ünlü popçu Demet Akalın, Müge Anlı’nın programında anne ve babasının aradığı 1,5 yaşındaki Naime’nin bulunduğu anlarda küçük kızın bulunduğu adresten alınma şekline tepki gösterdi. Sosyal medya hesabından canlı yayını takip ettiği anları paylaşan Akalın, küçük çocuğun adresten alındığı sırada korkup ağlamasına çok sinirlendi ve ‘Böyle çocuk mu alınır ya!’ diyerek hem Müge Anlı’ya hem de ekibine sert çıktı. Gaziantep’te bulunan küçük Naime, ihbar üzerine polis ekipleri tarafından bulunduğu adresten teslim alındı.

Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan Demet Akalın, bu kez de Müge Anlı ve ekibine tepki gösterdi. Programın bugünkü bölümünü takip eden ve 1,5 yaşındaki kayıp Naime’nin bulunduğu anları izleyen Akalın, küçük kızın bulunduğu adresten alınma şekline çok kızdı. Olaya tepkisini çektiği bir video ile dile getiren ünlü popçu, ‘Bunu yayın yapıyorsunuz abi böyle bir şey olabilir mi ya!’ ifadeleriyle tepkisini dile getirdi.

DEMET AKALIN’DAN MÜGE ANLI’YA TEPKİ

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının bugünkü bölümünde 1,5 ve 3 yaşında olan kayıp kızlarını bulmak için canlı yayına katılan anne ve babanın kayıp kızlarından biri bulundu. Programda aranan küçük kızlardan 1,5 yaşındaki Naime Ceyda, Gaziantep’te bulunduğu adresten teslim alındı. Naime Ceyda’nın bulunduğu anları izleyen ünlü şarkıcı Demet Akalın ise yapılan yayına sitem ederek Müge Anlı ve ekibine tepki gösterdi.

‘DELİRECEĞİM YEMİN EDERİM’

Küçük kızın bulunduğu adresten polisler tarafından teslim alındığı anları izleyen Demet Akalın, ‘Bunu yayın yapıyorsunuz abi böyle bir şey olabilir mi ya! O çocuk öyle mi alınır ya! Delireceğim yemin ederim. Gitsin anası alsın o zaman ya! Bırakırken aklı neredeydi? Vallahi delireceğim ya. Ağlata ağlata çocuğu erkek adamın eline verdiler’ dedi.

TEPKİSİ GÜNDEM OLDU

Demet Akalın’ın Müge Anlı ve ekibine gösterdiği tepki sosyal medyanın gündemine oturdu. Bazı sosyal medya kullanıcıları ünlü popçuyu tepkisinde haklı bulduklarını ve aynı fikirde olduklarını belirtirken bazıları ise çocuğun polis tarafından teslim alındığını ve gösterilen tepkinin gereksiz olduğunu belirten yorumlar yaptı.

Başa dön tuşu