EKONOMİ

Kişiye Özel Hediye İşi

Teknolojinin ilerlemesi ile birlikte, yaratıcılık sınır tanımaz hale gelmeye başlamıştır. Teknolojik aletler ile yapılabilecek her şey, yaratıcılık sayesinde mümkün kılınmaktadır.

Özel günlerde insanların birbirlerine aldıkları hediyeler, fazla seçenek olmadığı için benzerlik göstermeye başlamıştır. Bunun da önüne geçebilmek için kişiye özel hediye işleri günümüzde oldukça tercih edilen hediye türlerinden biri olarak yerini almıştır.
İnternet sitelerinden de kolayca bulunabilecek bu tür yerler, artık mağaza olarak da yer etmeye başlamıştır. Akla gelebilecek her şey kişiye özel hediye işi olarak kullanılabilmektedir. Şimdi bu hediyelerden bazılarına bakalım.
Anneler günü için tercihlerden birisi de kalp şeklinde oluşturulmuş saat. Bu kalp şekilli saatin üzerine de annenin adı ve alan kişinin iyi niyetlerini yazmak mümkün hale getirilmiş. Kalp şeklinin cam şeklinde yapıldığı ayrıntısını da unutmamak gerekmektedir.

Diğer bir seçenek ise fotoğraf baskılarıdır. Yastık, t-shirt gibi hemen hemen her yere bastırılabilen bu fotoğraflar, o kişinin yanından ayrılmayacağı hissini de vermektedir. Bunun dışında bu fotoğrafları çerçevelerin içinde barındırabilemek de mümkündür. Yine teknolojinin ilerlemesi ile birlikte, fotoğraf çerçevelerinin kenarına kişiye özel isim yazdırmak da seçenekler arasındadır.

Kahve kupalarındaki diğer bir güzellik ise; kupaya sıcak su ya da sıcak bir içecek doldurulduğunda, siyah olan kupa basılmış olan fotoğrafın şeklini almaktadır. Bu durumdan haberi olmayan kişilere de bu şekilde sürpriz yapılabilir. Sadece kahve kupalarına değil, kadeh gibi bardaklar üzerine de kişiye özel hediye tasarlamak diğer tercihlerdendir.

Yine günümüzde de oldukça tercih edilmeye başlanan kişiye özel hediyelerden birisi de resimli saatlerdir. Sadece duvar saatlerinde değil, masa üstü saatlerde de istenilen saat üzerine fotoğraf koymak da mümkündür. Yine plaketler ve oscar ödülü şeklinde düzenlenmiş olan hediyeler de üzerlerine yazı yazılarak sunulabilen diğer hediyeler arasındadır.

Bu ve buna benzer binlerce seçenek gün geçtikçe artmaktadır. Bu seçeneklere internet üzerinden kolayca ulaşabilmek de mümkündür. Siteler bu tür hediyeleri kategori olarak ayırmıştır. İnternet üzerinden sipariş de verilebilmektedir. Kimi internet sitelerinde belli bir tutat üzerine kargo da ücretsiz olarak eve getirebilmektedir.

Başa dön tuşu