SARIÇAM

KÖYLER ARASI FUTBOL TURNUVASI BAŞLIYOR

İlçemizde en sevilen spor organizasyonlardan biri olan 4. Mahalleler Arası Futbol Turnuvası ile 1.Köyler Arası Futbol Turnuvası gerçekleşecek.

Sarıçam Belediye Başkan Bilal Uluda; “  Düzenlemiş olduğumuz Köyler Arası Futbol Turnuvası’nda ki amacımız vatandaşlarımızın birbiriyle kaynaşması ve genç kardeşlerimizin kötü alışkanlıklardan uzak durması adına önemli bir faaliyet olduğunu düşünüyorum. Turnuvaya katılan takımlara  başarılar diliyor , Sarıçamlı hemşehrilerimin centilmence zevkli çekişmeli mücaadeler izlemesini temenni ediyorum.” dedi.

Spor İşleri Müdürü Kadir Gül; “ Sarıçam’ da düzenlediğimiz  1.Köyler Arası Futbol Turnuvası ve 4.Mahalleler Arası Futbol Turnuvası ’nda  ayrıca gençlerimizin yaşam kalitesini artırarak ilgi alanları doğrultusunda yönlendirerek yetiştirmek, tarihi ve kültürel değerlerini bilen ve bunlara sahip çıkan, sosyal, nitelikli ve sağlıklı bireyler olarak hayata hazırlıyoruz. Tüm takıma başarılar diliyorum“ dedi.

9 Mart Pazartesi günü saat 19.00' da Yavuz Sultan Selim Mahallesinde bulunan halı sahasında gerçekleşecek ve 1. Köyler Arası Futbol Turnuvasına da kayıt tarihi 12 Mart 2020 ve kura çekimleri ise 13 Mart 2020’de saat: 19.00’ da yapılarak Açılış Maçı ise 21 Mart 2020’de saat: 14.00 ‘de olmakla beraber Turnuva hem  4. Mahalleler Arası Futbol Turnuvası hem de  1. Köyler Arası Futbol Turnuvası olacak.

Başa dön tuşu