SEYHAN

Kreşlerde Atatürk’ü anma ve anlama programı

Seyhan Belediyesi Kreş Müdürlüğü, Belediyeye bağlı kreşlerdeki öğrenciler için Cumhuriyetin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 81’inci yılı dolayısıyla 10 Kasım anma ve “Atatürk’ü anlama” programı düzenledi.

Seyhan Belediyesi Kreş Müdürlüğüne bağlı, Gürselpaşa, Yeşilyurt ve Tellidere kreşlerinde ayrı ayrı düzenlenen anma etkinliğinde çocuklar şiirler okudu, öğretmenlerinin katkısıyla hazırladıkları gösterilerini sundu. Velilerin de büyük ilgi gösterdiği anma etkinliğinde çocukların Atatürk’ü daha iyi anlaması için ortam oluşturuldu.

MİNİKLERDEN ATATÜRK İÇİN SAYGI DURUŞU

Seyhan Belediyesi Kreş Müdürlüğünce Koordine edilen ve kreş bahçelerinde gerçekleşen programlarda minikler ve öğretmenler, Atatürk anısına saygı duruşunda bulundu ve ardından İstiklal Marşını birlikte okudu. Daha sonra öğrenciler “Atatürk” içerikli şiirler okudu ve hazırlanan dekorda Atatürk'ün devrimlerinin günümüze, eğitime, hayatımıza ve geleceğe etkileri anlatılmaya çalışıldı.

ATATÜRK’E BAĞLILIK, SEVGİ, MİNNET VE ÖZLEM DUYGULARI YAŞATILDI

Daha sonra kreşlerde oluşturulan Atatürk köşesine öğrenciler kendi elleriyle yaptıkları çiçekleri bıraktı. Anma programında Kurtuluş Savaşımızın Başkomutanı, 20’inci yüzyılın en büyük devrimcisi, Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e bağlılık, sevgi, minnet ve özlem duyguları coşkuyla yaşatıldı.

Başa dön tuşu