MEDYA

Kuruluş Osman yeni oyuncuları belli oldu

ATV ekranlarında yayınlanan ve yeni sezonu büyük bir merakla beklenen Kuruluş Osman dizisinin kadrosunda yeni isimler dahil oldu. Yayınlanan her bölümü büyük bir ilgiyle takip edilen dizinin yeni sezonu için heyecan dorukta. Başrolünde Burak Özçivit’in yer aldığı dizi yeni sezonda da fırtına gibi esecek. Ekranların iddialı dizisi yeni sezona bomba gibi hazırlanıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda dahil olan yeni isimler var. Kuruluş Osman takipçileri dizi kadrosunda dahil olan yeni oyuncularla ilgili detaylı bilgileri araştırmaya başladı.

Kuruluş Osman’ın yeni sezonu yepyeni oyuncularla başlıyor. Dizi kadrosuna dahil olan çok önemli isimler var. Bu sezon Kuruluş Osman yine izleyiciyi ekrana kilitleyecek. 4. sezonuyla ekrana gelmeye hazırlanan dizinin yeni sezonunda birbirinden ünlü isimler diziye dahil olacak. Peki, Kuruluş Osman yeni oyuncular kimler? Hangi ünlü oyuncular Kuruluş Osman kadrosunda dahil oldu? Nihat Altınkaya Kuruluş Osman’ın kadrosunda mı? İşte tüm merak edilenler…

KURULUŞ OSMAN YENİ OYUNCULAR

Kuruluş Osman’ın yeni sezonunda kadro genişliyor. Yeni sezona yepyeni oyuncularla başlayan dizide birbirinden ünlü isimler yer alacak. Kuruluş Osman’ın yeni sezonunda Nihat Altınkaya, Hakan Yılmaz, Kaan Yalçın, İpek Karapınar, Deniz Hamzaoğlu, Miray Akay, Almila Uluer Atabeyoğlu, Begüm Çağla Taşkın, Talay Can Büyükaltay, Caner Nalbantoğlu ve Noyan Uzer gibi ünlü isimler izleyici karşısına çıkacak.

NİHAT ALTINKAYA KURULUŞ’TA

Kuruluş Osman’ın 4. sezonunda sevilen oyuncu Nihat Altınkaya’nın da rol alacak olması hayranlarını mutlu etti. Ekranların en çok izlenen dizisi Kuruluş Osman’ın kadrosuna dahil olan Nihat Altınkaya’nın dizideki rolü ve sergileyeceği performans merak konusu olurken çok sayıda izleyici ünlü oyuncunun diziye çok yakışacağı ve yine çok başarılı bir performans sergileyeceğine dair yorumlar yaptı.

KURULUŞ OSMAN YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Kuruluş Osman’ın yeni sezonuyla ilgili araştırmalar devam ediyor. Dizinin yeni sezonunun başlayacağı tarih büyük bir merakla araştırılıyor. Kuruluş Osman 4. sezonun başlayacağı tarih henüz netleşmedi ancak dizinin Ekim ayının ortalarında başlaması bekleniyor.

Başa dön tuşu