MEDYA

Kuruluş Osman yeni sezon oyuncuları

ATV ekranlarının sevilen dizisi Kuruluş Osman’ın yeni sezonu başlıyor. Sezon finaliyle ekrana kısa bir ara veren sevilen dizi bu akşam yayınlanacak yeni bölümüyle yeni sezona muhteşem bir başlangıç yapmaya hazırlanıyor. Yeni sezonun ilk bölümüyle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanan diziye yeni oyuncular dahil oldu. 11 yeni ismi kadrosuna katan Kuruluş Osman dizisinde yeni sezonda izleyiciyi yine birbirinden efsane bölümler bekliyor. Geri sayım sürerken bu akşam ekrana gelecek olan yeni bölümde neler yaşanacağı merak ediliyor.

Başrolünde Burak Özçivit’in yer aldığı tarih dizisi Kuruluş Osman’ın yeni sezonu bu akşam başlıyor. Merakla beklenen dizi yepyeni sezonuyla yine ekranı sallamaya hazırlanıyor. Kuruluş Osman’ın oyuncu kadrosuna toplam 11 yeni oyuncu dahil oldu. Kadrosuna dahil ettiği oyuncularla yeni sezona yine muhteşem bir başlangıç yapmaya hazırlanan sevilen diziyle ilgili tüm detaylar haberimizde…

YENİ SEZON BU AKŞAM BAŞLIYOR

Çarşamba akşamlarına damgasını vuran sevilen dizi Kuruluş Osman’ın yeni sezonu bu akşam ekrana gelecek olan yeni bölümüyle başlıyor. Sezon arasından dönecek olan ve yeni sezona bomba gibi hazırlanan dizinin oyuncu kadrosuna da yeni isimler dahil oldu. Yepyeni sezonuyla yine ekranda fark yaratmaya hazırlanan dizinin merakla beklenen yeni bölümü 5 Ekim 2022 Çarşamba (bu akşam) saat 20.00’de ATV’de.

KURULUŞ OSMAN YENİ SEZON OYUNCULARI

Kuruluş Osman’ın yeni sezonunda kadroya dahil olan isimler şöyle;

– Nihat Altınkaya

– Hakan Yılmaz

– İpek Karapınar

– Deniz Hamzaoğlu

– Begüm Çağla Taşkın

– Kaan Yalçın

– Almila Uluer Atabeyoğlu

– Talat Can Büyükaltay

– Noyan Üzer

– Caner Nalbantoğlu

– Miray Akay

OSMAN BEY’E DEVASA KONAK

Kuruluş Osman’ın yeni sezonunda yeni dekorlar göz dolduracak. Toplam 250 kişilik sanat ekibi, 1300’lü yılların Roma mimarisine uygun bir arena inşa etti. Dizinin yeni dekorunda Osman Bey’e 5.000 metrekarelik devasa bir konak inşa edildi. 2 kattan ve ahşap bir yapıdan oluşan bu konağın her detayı 1300’lü yıllar Türk mimarisine uygun olarak hazırlanmaya çalışıldı. Yeni sezon dekoruna Osman Bey’in konağı, Yenişehir Şehri, Marmara Hisarı ve Türk Beyi Obası gibi yeni mekanlar eklendi.

 

Başa dön tuşu