MEDYA

Kusursuz Kiracı’da kimsenin fark etmediği o detaya şok olacaksınız! Meğer Leyla, Mona’nın gerçek arkadaşı değilmiş

FOX TV ekranlarında yayına başlayan Kusursuz Kiracı dizisi kısa süre içerisinde izleyicinin beğenisini kazanarak yerini sağlama aldı. Başrollerini Dilan Çiçek Deniz, Serkay Tütüncü ve Melisa Döngel’in paylaştığı Kusursuz Kiracı da ortaya çıkan bir gerçek ise herkesi şaşkına çevirdi.

Fox TV ekranlarında yayına başladığı günden bu yana izleyicilerin beğenisini toplayan ve sosyal medyanın da çok konuşulan yapımlarından olan Kusursuz Kiracı’da öyle bir detay ortaya çıktı ki Duyanlar şaşkına dönecek. Kusursuz Kiracı dizisi ile ilgili birçok teori havada uçuşurken özellikle Melisa Döngel’in canlandırdığı Leyla karakteri ile ilgili gündeme gelen iddialar izleyicilerin ağzını açık bıraktı. Aslında Mona ve Leyla’nın gerçek Arkadaş olmadığı iddia edilirken Mona’nın şizofren olduğu iddiaları da gündeme bomba gibi düştü.

Melisa Döngel, Dilan Çiçek Deniz ve Serkay Tütüncü’nün başrollerini paylaştığı Kusursuz Kiracı dizisi ne ile başlar başlamaz izleyicilerden ilgi görmeyi başardı. Yeni sezon için yerini garantileyen dizilerden biri olan kusursuz kiracıda satır aralarında öğle detaylar var ki görenler şaşkına dönecek. Özellikle Mono ve Leyla ilişkisinin altında yatanlar okuyanın ağzını açık bırakacak türden. Gelin isterseniz Kusursuz Kiracı dizisi ile ilgili teorilere biraz daha yakından bakalım.

LEYLA KARAKTERİ MONA’NIN HAYALİ Mİ?

FOX TV’de yayınlanmaya başladığı günden bu yana sosyal medyanın en çok konuşulan yapımlarından biri olan Kusursuz Kiracı bu akşam 3. bölümü ile ekrana gelecek. Ancak sosyal medya kullanıcılarının Kusursuz Kiracı dizisi ile ilgili birçok teorisi var. Bunlar arasında en dikkat çekenlerden biri ise Leyla karakterinin gerçek olmadı. Bildiğiniz üzere Melisa Döngel’in hayat verdiği Leyla karakteri dizide ara sıra görünüyor. İzleyiciler ise bu karakterin gerçek dışı olduğunu ve Mona’nın hayali olduğunu düşünüyor. Dizinin izleyicilerine göre Mona kimsesiz olduğu için yetimhanede büyüdüğü sırada kaybettiği arkadaşı Leyla’nın hayalini kuruyor ve onu sanki görüyormuş gibi davranıyor.

MONA’NIN ŞİZOFREN OLDUĞU İDDİA EDİLDİ

Bazı sosyal medya kullanıcıları ise Mona’nın şizofren olduğunu iddia ediyor. Kusursuz Kiracı dizisinde ilk günden bu yana dikkat çeken Mona ve Leyla arkadaşlığı izleyiciler tarafından Çok beğenildi ancak Mona her ne kadar zor durumda kalırsa kalsın Leyla onu evine almaya kabul etmedi. İzleyicilere göre bunun sebebi ise Leyla’nın zaten var olmayan biri olması. Öylece izleyicilerden bazıları Mona’nın şizofren olduğunu iddia ediyor.

Özellikle dizinin ilk bölümünde Leyla ve mona’nın bir kafede buluştukları sahnede izleyiciler o detayı yakaladı. Mona ve Leyla kafede bir arada yer gelmiş ancak Leyla’nın peşinde olan adamlar sebebiyle ikili birbirine sarılamamıştı. Fakat o sırada mekanın sahibi olan amca masaya gelerek Mona dan sipariş aldı. Fakat Leyla’ya hiçbir şey sormadı. İşte bunu ya kanılmayan izleyiciler de Leyla’nın tamamen hayal ürünü olduğunu düşünüyor.

Her şeye rağmen Kusursuz Kiracı dizisinde Leyla ve Mona arkadaşlığı çok seviliyor. Sosyal medyada birçok kullanıcı ise bunun gerçek bir karakter olması için mesajlar paylaşıyor. Leyla gerçek mi değil mi Kusursuz Kiracı dizisinin ilerleyen bölümlerinde anlayacağız.

Başa dön tuşu