SİYASET

Kutluca; ‘’Milletin İradesi İstikrar Dedi‘’

Yaptığı yazılı açıklamada Türkiye’nin yeni bir döneme girdiğini de belirten  Başkan Kutluca, sandıktan çıkan kararın Avrupa ülkelerine de cevap niteliğinde olduğunun altını çizerek ‘’Daha güçlü bir Türkiye’nin temellerinin atılmış olduğunu belirtti. 

 

Kutluca mesajında şunları da kaydetti. ’’ Ülkemizin büyümesini hazmedemeyenler, bir yıl önceki darbe girişiminden sonra, yine milletimizin iradesi karşısında çaresiz kaldılar. Artık, hantal devlet yapısından kurtulmak için ilk adım atıldı. Belirsizlikler ortadan kalkacak, yatırımlar artacak, Türkiye daha da güçlenecektir.’’

 

Güçlü Hükümet modeli ile yeni bir dönemin başladığının da söyleyen Yakup Kutluca, iş dünyasında güven ve istikrarın ne kadar önemli olduğuna  dikkat çekerek, yurt içinde ve yurt dışında  ekonomik göstergelerde esecek  olumlu havanın, yatırımları  ve istihdamı artıracağını söyledi. TÜMSİAD Adana Şube Başkanı Kutluca, Piyasalara olan yüksek güvenin, Türkiye’nin ekonomik büyümesini olumlu yönde geliştireceğini ümit ettiklerini belirterek,  ‘’ Yeni güçlü hükümet modeli  milletimize hayırlı olsun’’ dedi.

Başa dön tuşu