GENEL

KYK yurt sonuçları e-Devlet sonuç sorgulama ekranı 2022

Milyonlarca üniversite öğrencisinin gözü KYK yurt sonuçlarının açıklanacağı tarihe çevrildi. KYK yurt başvuruları 24 Ağustos 2022 tarihinde başlamış ve 28 Ağustos 2022 tarihinde tamamlanmıştı. Şimdi gözler yurt başvuru sonuçlarının açıklanacağı tarihe çevrildi. Okulların açılmasına çok az bir süre kalırken öğrenciler yurt başvuru sonucunu merakla bekliyor.

Milyonlarca üniversite öğrencisinin gözü KYK yurt sonuçlarının açıklanacağı tarihe çevrildi. KYK yurt başvuruları 24 Ağustos 2022 tarihinde başlamış ve 28 Ağustos 2022 tarihinde tamamlanmıştı. Şimdi gözler yurt başvuru sonuçlarının açıklanacağı tarihe çevrildi. Okulların açılmasına çok az bir süre kalırken öğrenciler yurt başvuru sonucunu merakla bekliyor. Üniversiteye kayıt yaptıran öğrenciler KYK yurt başvuru sonuçlarını araştırmaya devam ediyor. Son günlerin yoğun bir şekilde araştırılan konusu olan KYK yurt başvuru sonuçlarının ne zaman açıklanacağı merak ediliyor. Peki, KYK yurt başvuru sonuçları açıklandı mı 2022? GSB KYK yurt sonuçları ne zaman açıklanacak? KYK yurt başvuru sonuçlarına nereden bakılır? İşte detaylar…

KYK YURT SONUÇLARI AÇIKLANDI MI 2022?

Kazandığı üniversiteye kaydını yaptıran öğrenciler KYK yurt başvuru sonuçlarını beklemeye başladı. 28 Ağustos’ta başvuru süreci tamamlanmıştı. Şimdi gözler yurt başvurularının sonuçlarına çevrildi. 2022 KYK yurt başvuru sonuçları henüz açıklanmadı. Merakla beklenen sonuçların 15 Eylül’e kadar açıklanması bekleniyor.

KYK YURT BAŞVURU SONUCU SORGULAMA EKRANI

KYK yurt başvuru sonucu e-Devlet üzerinden ilan edilecek. Yurt sonuçlarının açıklanmasının ardından başvuru hakkı kazanarak ilk ilk kayıt ücretini ödeyen öğrenciler taahhütname onayı vererek yurtlara yerleşebilecekler. KYK yurt başvuru sonucunuzu sorgulamak için T.C. Kimlik numaranız ve şifreniz ile e-Devlet’e giriş yaptıktan sonra https://www.turkiye.gov.tr/gsb-yurt-basvuru-sonucu-sorgulama ekranına tıklayarak yurt başvuru sonucunuzu öğrenebilirsiniz.

KYK YURT ÜCRETİ NE KADAR 2022?

KYK yurt başvuru sonuçları kadar KYK yurt ücretleri de merakla araştırılan konuların başında geliyor. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, KYK yurt ücretleriyle ilgili resmi açıklamanın Eylül ayı içerisinde açıklanacağını söyledi.

Başa dön tuşu