YAŞAM

LÖSEV’E ANLAMLI ZİYARET

Dernek Başkanı Av. Şevket Can SIÇRAMAZ, Löseminin eskisi gibi çaresiz bir hastalık olmadığını ve tedavisinin mümkün olduğunu, ancak bu tedavinin maddi olarak hasta ailelerini oldukça zorladığını söyledi. Dernek Başkanı SIÇRAMAZ ve Yönetim Kurulu Üyelerinden oluşan grup Adanaspor’un kuruluş yılının sembolik anlamını ifade edecek şekilde LÖSEV’e 1954 TL bağışta bulundular. Lösemili çocukların belli günlerde değil her zaman desteğe ihtiyacı olduğunu belirten dernek üyeleri, bu desteğe her zaman hazır olduklarını ifade etti.
LÖSEV Adana İl Kord. Yrd. Esen Ezgi Karadağ ve Aktif İletişim Personeli Buğse HARMANDA, Turuncu Beyazlılar Derneğine bağış yapmaları sebebiyle lösemili çocuklar adına Teşekkür Belgesi takdim etti.

 

LÖSEV, 2-8 Kasım Lösemili Çocuklar Haftası'nda lösemi hastalığı ile mücadele eden çocuklara destek ve lösemiye karşı farkındalık oluşturmak adına çağrıda bulunarak herkes #LÖSEVdeHerÇocukKahraman etiketli paylaşımlar yapmaya davet ediyor. Unutmayalım ki; LÖSEV’de Her Çocuk Kahraman! 

 
Twitter, Facebook, Instagram Adreslerimiz: @TuruncuBeyazDer 

Başa dön tuşu