SPOR

Luan Peres derbi öncesi Fenerbahçe’yi yıktı

Yeni sezona güzel başlayan ve aldığı galibiyetlerle taraftarının yüzünü güldüren Fenerbahçe, Beşiktaş maçı hazırlıklarına devam ediyor. Fenerbahçe’nin önemli futbolcularından biri olan ve Rennes maçında talihsiz bir sakatlık yaşayan Luan Peres’in Beşiktaş derbisinde forma giyip giyemeyeceği merak ediliyordu. Fenerbahçeli taraftarlar Peres’in derbi maçında sahada olup olmayacağı konusunda sağlık heyetinden gelecek haberi bekliyordu.

Fenerbahçe, Milli aranın ardından Beşiktaş’la karşılaşacak. Büyük bir heyecan ve merakla beklenen derbi öncesinde her iki takımın hazırlıkları hız kesmeden devam ederken Fenerbahçe’de tüm gözler Brezilyalı Luan Peres’e çevrildi. UEFA Avrupa Ligi grup maçlarında kötü bir sakatlık yaşayan ve oyuna devam edemeyen Peres’in sağlık durumu ve Beşiktaş maçında forma giyip giyemeyeceği merak konusu.

KALE DİREĞİNE ÇARPMIŞTI

UEFA Avrupa Ligi grup maçlarında rakibi Rennes ile karşılaşan Fenerbahçe’de talihsiz bir sakatlık yaşanmıştı. Fenerbahçe’nin defans oyuncusu Luan Peres, golü engellemek için feci şekilde kale direğine çarpmış ve kötü bir sakatlık yaşamıştı. Talihsiz skaatlığın ardından oyuna devam edemeyen ve sedyeyle sahadan ayrılan Peres’in son sağlık durumu ve Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinde forma giyip giyemeyeceği merak ediliyor.

BEŞİKTAŞ-FENERBAHÇE DERBİSİNE YETİŞMESİ ZOR

Yaşadığı kötü sakatlığın ardından sedyeyle oyun alanının dışına çıkarılan ve ciddi bir sakatlığın eşiğinden döndüğü öğrenilen Brezilyalı futbolcu Luan Peres’in Beşikta-Fenerbahçe derbisine yetişip yetişemeyeceği merak ediliyor. Peres’in derbi maçında forma giymesi şu anda düşük bir ihtimal. Ciddi bir sakatlığın eşiğinden dönen futbolcunun durumunun sağlık heyeti tarafından yakından takip edildiği öğrenildi. Bu sebeple futbolcu iyileşse bile hoca tarafından riske edilmemesi bekleniyor.

 

Başa dön tuşu