SPOR

Luan Peres sakatlandı! Luan Peres sağlık durumu

Temsilcimiz Fenerbahçe’nin deplasmanda rakibi Rennes ile karşılaştığı maçta talihsiz bir sakatlık yaşandı. 2-2 berabere biten mücadelede Fenerbahçeli futbolcuları ve taraftarları üzen bir sakatlık meydana geldi. Sarı lacivertlilerin başarılı savunmacısı Luan Peres, rakip takımın ikinci golünü engellemek isterken kale direğine çok sert bir şekilde çarptı. Kale direğine çarpan futbolcu bir daha yerden kalkamadı.

Rennes-Fenerbahçe maçında talihsiz bir sakatlık yaşandı. Fenerbahçe’nin başarılı savunma oyuncusu Peres, rakip takımdan gelen golü engellemek isterken çok hızlı bir şekilde kale direğine çarptı. Dizini kale direğine vurduğu görülen futbolcunun acı içinde yere düştüğü ve bir daha yerden kalkamadığı anlar kameralara yansıdı. Talihsiz bir sakatlık yaşayan Peres’in sedyeyle saha dışına çıkarıldığı anlar hem futbolcuları hem de taraftarları bir hayli üzdü.

GOLÜ ENGELLEMEK İSTERKEN SAKATLANDI

UEFA Avrupa Ligi’nde başarılı bir şekilde ilerleyen temsilcimiz Fenerbahçe, deplasmanda rakibi Rennes’in konuğu oldu. Saat 22.00’da başlayan karşılaşmanın ilk yarısı golsüz tamamlanırken ikinci yarıda rakip takımdan peş peşe goller geldi. Rakip takımın ikinci golüne engel olmak isteyen Fenerbahçeli futbolcu Peres ise talihsiz bir sakatlık yaşadı.

KALE DİREĞİNE ÇARPTI

Heyecanın bir an bile eksik olmadığı Rennes-Fenerbahçe maçında ev sahibi takım Rennes’in Majer ile bulduğu golü engellemek isteyen Fenerbahçeli savunma oyuncusu Luan Peres, topu çıkarmak isterken hızlı ve şiddetli bir şekilde kale direğine çarptı. Acı içinde yere düşen Brezilyalı futbolcunun bir daha yerden kalkamadığı görüldü. Sakatlanan Peres, sedyeyle sahadan çıkarıldı.

Başa dön tuşu