VALİLİK

MAHALLE MUHTARLARI VALİ DEMİRTAŞ’I ZİYARET ETTİ

Seyhan ilçesine bağlı Kayalıbağ Mahallesi Muhtarı Ali Coşkun Özkan, Karasoku Mahallesi Muhtarı Levent Özköymen, Kocavezir Mahallesi Muhtarı Fahrettin Erol, Kuruköprü Mahallesi Muhtarı Ali Çokörekler ve Tepebağ Mahallesi Muhtarı Mehmet Demir ile Yüreğir ilçesine bağlı Doğankent Bahçelievler Mahallesi Muhtarı Ferit Anlı, Doğankent Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Selahattin Fırat, Gazipaşa Mahallesi Muhtarı Yılmaz Alakaş, Taşçı Mahallesi Muhtarı Emrah Önsal, Pekmezli Mahallesi Muhtarı Celal Güngördü, Aydıncık Mahallesi Muhtarı Cihangir Cihangiroğlu, Sakızlı Mahallesi Muhtarı Nihat Serindağ ve Denizkuyusu Mahallesi Muhtarı Mehmet Samık Vali Mahmut Demirtaş’ı makamında ziyaret etti. 

 

Muhtarlar, ziyaretleri sırasında Vali Demirtaş’a, gerçekleştirilen çalışmalar ile vatandaşların beklentileri hakkında bilgiler verdi.

 

Ziyaretlerinden ve verdikleri bilgilerden dolayı mahalle muhtarlarına teşekkür eden Vali Mahmut Demirtaş ise açıklamasında, dile getirilen konuların takipçisi olacağını söyledi.

 

Vali Demirtaş,  devlet ile vatandaşlar arasında köprü vazifesi gören tüm muhtarlarla daima diyalog halinde olmaya devam edeceklerini sözlerine ekledi.

Başa dön tuşu