ÇUKUROVA

MANGAL PARK ADANA’NIN HİZMETİNE GİRİYOR

Özellikle bahar ve yaz aylarında, ailesiyle piknik yapmak isteyenler için yeni bir proje hazırlatan Başkan Çetin, "Ailelerin keyifle mangallarını yakabilecekleri ve doyasıya eğlenip, streslerini atabilecekleri bir park oluşturuyoruz. Adana’da bir ilk olacak Mangal Park'ın açılışını önümüzdeki günlerde gerçekleştireceğiz" dedi.

 

Kebabı ile ünlü Adana'da bir ilke daha imza atmaya hazırlanan Doğu Akdeniz Belediyeler Birliği(DABB) ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, önümüzdeki günlerde Mangal Park'ın açılışının yapılacağını duyurdu.

 

Geçtiğimiz günlerde satranç temalarının bulunduğu 13,5 dönümlük alanda Satranç Park'ın açılışını gerçekleştiren Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, "Adana'nın sosyal hayatını sürdürebileceği, ailesiyle mangalını yakıp, pikniğini yapabileceği ve iş stresini atabileceği güzel bir park oluşturduk. Mangal Park adını verdiğimiz parkımızın yapımı tamamlandı. Önümüzdeki günlerde, halkımızla birlikte açılışını gerçekleştireceğiz" dedi. Başkan Çetin, yapılan yeni parkta, Adana halkının kebap kültürünün güzel bir ortamda yaşanabileceğini de belirtti.

 

"HALKIMIZ KAYNAŞACAK"

Belediye Evleri mahallesinde yapılan Mangal Park'ta, hem çocukların güzel bir gün geçirebileceği, hem de ailelerin yanlarına mangal almadan gelip, kebaplarını yapabileceği güzel bir ortam oluşturulduğuna dikkat çeken Başkan Çetin, "Bu projemizde, halkımızın birbirleriyle kaynaşmasını ve uzak bölgelere gitmeden, yeşil alan içerisinde, huzurlu, mutlu bir gün geçirebileceği ortam hedefledik. Halkımızın büyük ilgi göstereceğini umut ettiğimiz projemizin açılışını önümüzdeki günlerde gerçekleştireceğiz" diye konuştu.

 

İLGİ ÇEKEN PROJELER

Çukurova'daki kişi başına düşen yeşil alanın, Türkiye ortalamasının üzerinde olduğunu vurgu yapan Başkan Çetin, buna rağmen ilçeyi yeşillendirmek ve çağdaş, modern, daha yaşanılabilir bir kent oluşturmak için yeni projelere imza attıklarını kaydetti. Turunç Sokağı, Gökkuşağı Sokağı, Satranç Park, Mangal Park ve yakın zamanda yapımı başlayacak olan Çanakkale Şehitler Parkı gibi konsept projelerle, sıradan park yapımlarının dışına çıktıklarını belirten Başkan Soner Çetin, "Yaptığımız tüm hizmetlerde farkındalıklar oluşturuyoruz. Halkımızın alışılagelmiş hizmetler yerine, böyle anlam yüklü projelere daha çok ilgi gösterdiğini görünce, biz de tüm hizmetlerimize bu farkındalığı yansıtmaya çalışıyoruz. Halkımızdan aldığımız güç ve yetkiyle, Çukurova'yı daha da güzelleştireceğiz" şeklinde konuştu.

Başa dön tuşu