MEDYA

Manken Tuğba Altıntop’un yüzünü köpek ısırdı

Şile’de köpek saldırısına uğrayan ünlü manken Tuğba Altıntop, yüzünün son halini paylaştı. Yüzünü köpek ısıran ve uğradığı saldırı sonrasında hemen hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınan ünlü mankenin yüzüne dikiş atıldı. Uğradığı saldırı sonrasında yüzünün son hali paylaşılan Altıntop’un durumu hayranlarını üzdü. Altıntop’un çenesine ve gözünün altına dikiş atıldığı öğrenildi.

Uğradığı köpek saldırısı sonucunda yaralanan ve yüzü kanlar içinde kalan manken Tuğba Altıntop, saldırı sonrasında tedavi için hemen hastaneye kaldırıldı. Yüzünü köpek ısıran ve hastanede yüzüne dikiş atılan Altıntop’un son halini gören hayranları büyük üzüntü yaşadı. Tuğba Altıntop’un yakın arkadaşı olan Simge Tertemiz ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla ünlü mankenin son durumu hakkında bilgi verdi.

YÜZÜNDEN YARALANDI

İstanbul Şile’de uğradığı köpek saldırısı sonucunda yüzünden yaralanan ünlü manken Tuğba Altıntop, saldırı sonrasında hemen hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Yüzünden yaralanan ve yüzü kanlar içinde kalan Altıntop’un gözünün altına ve çenesine dikiş atıldığı öğrenildi.

SAĞLIK DURUMU İYİ

Tuğba Altıntop’un yakın arkadaşı Simge Tertemiz, sosyal medya hesabından geçmiş olsun mesajı paylaşarak arkadaşına destek oldu. Tertemiz, ‘İnanamıyorum büyük geçmiş olsun. Tüylerim diken diken. Aradım sesini duydum, çok şükür Tuğbişimin sağlık durumu iyi. Rabbim şifa versin. Seni seviyorum. En kısa sürede o güzel yüzünle, sağlıkla aramızda olman dileğiyle kardeşim. Gelmiş geçmiş olsun.’ ifadelerini kullandı.

TUĞBA ALTINTOP KİMDİR?

15 Aralık 1976 yılında Adana’da dünyaya gelen Tuğba Altıntop, lise eğitiminin ardından grafikerlik üzerine eğitim aldı. 1996 yılında Miss Turkey güzeli seçilen Altıntop, aynı yıl ünlü şarkıcı Rafet El Roman’la nikah masasına oturdu. Tuğba Altıntop-Rafet El Roman çiftinin evliliğinden Su Elnur ve Şevval Su adında kızları dünyaya geldi. 2003 yılında Rafet El Roman ile evliliğinin noktalayan Tuğba Altıntop, modellik ve mankenliğin yanı sıra dizilerde de rol aldı. 2007 yılında ise müzik dünyasına adım attı ve ‘Sana Söylüyorum’ adlı ilk albümünü çıkardı.

 

Başa dön tuşu