MEDYA

MasterChef jürisi Somer Sivrioğlu çocukluğundaki travmayı anlattı

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef programının jüri üyelerinden biri olan Somer Sivrioğlu, programda tercih ettiği kıyafetlerle sık sık gündeme geliyor. Ünlü Şef bu kez kıyafet tercihiyle değil çocukluğunda yaşadığı travmayla gündem oldu. Çocukluğuyla ilgili ilk kez açıklamalarda bulunan Sivrioğlu, zor bir çocukluk dönemi geçirdiğini belirterek herkesi duygulandırdı.

Üvey anne ile büyüdüğünü ve üvey annesinin kendisine iyi davranmadığını söyleyen ünlü Şef Somer Sivrioğlu, anlattıklarıyla herkesi duygulandırdı. MasterChef Türkiye’nin sevilen jüri üyelerinden biri olan Somer Sivrioğlu, özel hayatına dair ilk kez yaptığı açıklamalarla hayranlarını üzdü. Henüz 5 yaşındayken anne ve babasının ayrıldığını söyleyen Somer Şef, üvey anne ile büyüdüğünü anlattı.

SOMER ŞEF’TEN HERKESİ DUYGULANDIRAN AÇIKLAMA

Katarsiz programına konuk olan ünlü Şef ve MasterChef Türkiye jüri üyesi Somer Sivrioğlu, özel hayatıyla ilgili ilk kez yaptığı açıklamayla herkesi duygulandırdı. Programda tercih ettiği kıyafetleri ilginç bulunan ve sık sık kıyafet tercihiyle gündem olan Somer Şef, Katarsis programında yaptığı açıklamalarla çocuklukta yaşadığı travmadan bahsetti. Üvey annesi ile büyüdüğünü söyleyen ünlü Şef, üvey annesinin kendisine iyi davranmadığını anlattı.

‘UFAK TEFEK FİZİKSEL ŞİDDETE MARUZ KALDIM’

Henüz 5 yaşındayken anne ve babasının ayrıldığını anlatan Somer Sivrioğlu, ‘Annem ve babam ben 5 yaşındayken ayrıldı. Bu süreçte tabi ki zorlandığım anlar oldu. Özellikle annemle değil babamla yaşıyordum sıkıntılarımız oldu. Enteresan bir şey diyeceğim diğer çocuklara da örnek olacağını zannetmiyorum. Özellikle babamın evindeki kavgalar benim çok hoşuma giderdi. Sevmezdim yani. Çünkü üvey annem bana iyi davranmazdı. Be de ona karşılık olarak iyi davranmazdım. Duygusal şiddet, tabi ki ufak tefek fiziksel şiddete de maruz kaldım. Çok zor da bir çocuk değildim ama yapmamak lazım.’ dedi.

 

Başa dön tuşu