MEDYA

Meğer o da estetik harikasıymış! Yasak Elma’nın Yıldız’ı Eda Ece’nin eski halini gören şok oldu, her yerine doktor eli değmiş

Yasak Elma’nın Yıldızı Eda Ece estetik harikası çıktı. Meğer her yerine Doktor eli değmiş. Eda Ece’nin eski estetiksiz hali hayrete düşürdü.

FOX TV ekranlarında yayınlanan Yasak Elma dizisinde Yıldız karakteri ile geniş bir hayran kitlesine ulaşan Eda Ece tam bir estetik harikası çıktı. Yıllar İçinde Eda Ece’nin değişimini görenler şaşkınlığını gizleyemedi. Yasak Elma’nın yıldızlı meğer doktor eli ile bambaşka biri haline dönüşmüş. Sosyal medyada yayınlanan o görüntülere yorum yağdı. İşte Eda Ece’nin estetiksiz hali…

Yasak Elma dizisinde Yıldız karakteri ile hayran kitlesini her gün genişletmeye devam eden Eda Ece güzelliği ile de beğeni toplayan ünlü isimlerden. Özellikle son yıllarda en çok konuşulan oyunculardan biri haline dönüşen güzel oyuncu meğer estetik harikasıymış. Herkesin Yıldız karakteri ile tanıyıp sevgiye Eda Ece’nin estetiksiz eski görüntüleri ortaya çıktı. Ancak görüntüleri görenler inanmakta güçlük çekti. Meğer Eda Ece Doktor eli ile bambaşka biri haline dönüşmüş.

EDA ECE’NİN ESTETİKSİZ HALİ HAYRETE DÜŞÜRDÜ

Yasak Elma’da hayat verdiği Yıldız karakteri ile kariyerinde hızlı bir çıkış yakalayan Eda Ece son dönemlerde özel hayatı ile de en çok konuşulan isimlerden biri. Milli basketbolcu Buğrahan Tuncer ile bir dargın bir barışık ilişkisine devam eden güzel oyuncu sosyal medya paylaşımları ile de adından söz ettiriyor. Ancak Eda Ece ile ilgili öyle görüntüler gündeme geldi ki görenler yok artık dedi. Meğer Eda Ece’de birçok ünlü isim gibi estetik harikasıymış. Yasak Elma’nın Yıldızı Eda Ece’nin estetiksiz fotoğrafını görenler şaşkınlığını gizleyemedi.

DOKTOR ELİ DEĞİNCE BAMBAŞKA BİRİ OLMUŞ

Hem oyunculuk performansı hem de özel hayatı ile en çok takip edilen birinin isimlerden biri olan Eda Ece son olarak Ebru Şahin ile yaşadığı olayla gündeme gelmişti. Sosyal medyada çok konuşulan Eda Ece şimdi de estetiksiz fotoğrafı ile gündemde. Yıllar içerisinde güzelliğine güzellik katan güzel oyuncunun eski halini görenler adeta hayrete düştü. Eda Ece’nin estetiksiz halini gören hayranları büyük bir hayal kırıklığı yaşarken “El değmemiş yeri yok” yorumları yapıldı.

Başa dön tuşu