MEDYA

Mehmet Ali Erbil gönlünü kendisinden 40 yaş küçük olan Melike Çamlıoğlu’na kaptırdı

Son dönemde gündemden düşmeyen isimlerden biri olan Mehmet Ali Erbil, gönlünü kendisinden 40 yaş küçük olan Melike Çamlıoğlu’na kaptırdı. Erbil’in yeni sevgilisinin kızı Yasmin Erbil’den bile küçük olması eleştiri oklarını ünlü şovmene çevirdi. Erbil’in yeni sevgilisinin yaşını duyanlar şaşkına dönerken ünlü şovmene kızının yaşı hatırlatıldı ve tepki yağdı. Mehmet Ali Erbil ve sevgilisi Melike Çamlıoğlu ise aralarındaki yaş farkına aldırış etmedi hatta canlı yayına katılan ikili aralarındaki yaş farkı ile dalga geçti.

Son günlerin gündemden düşmeyen ismi olan ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, yeni bir aşka yelken açtı. Mali’nin yeni sevgilisi kendisinden tam 40 yaş küçük. Gönlünü Melike Çamlıoğlu’na kaptıran Mehmet Ali Erbil, tepki çekti. İşte Benim Stilim yarışmasına katılan Melike Çamlıoğlu ile yeni bir aşka yelken açan Erbil’in sevgilisinin yaşını duyanlar ise ünlü şovmeni yorum yağmuruna tuttu. Melike Çamlıoğlu’nun yaşı 25. Mehmet Ali Erbil’in yaşı ise 65.

YENİ SEVGİLİSİ KIZINDAN KÜÇÜK

Açıklamaları ve tartışmalarıyla sık sık magazin gündeminin en üst sıralarında yerini alan ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, özel hayatıyla magazin gündeminde yer almaya devam ediyor. Daha önce İşte Benim Stili yarışmasına katılan Melike Çamlıoğlu ile aşk yaşadığını açıklayan Erbil, sosyal medyada büyük tepki aldı. 25 yaşındaki Melike Çamlıoğlu ile yeni bir aşka yelken açan Erbil’e kızı Yasmin Erbil’in yaşı hatırlatıldı. Erbil’in kızı Yasmin Erbil 26 yaşında. Yeni sevgilisinin kızından bile küçük olduğunu söyleyen sosyal medya kullanıcıları ünlü şovmene yorum yağdırdı.

ARALARINDAKİ YAŞ FARKI İLE DALGA GEÇTİLER

Kendisinden 40 yaş küçük sevgilisi Melike Çamlıoğlu ile Beyaz Magazin YouTube canlı yayınına bağlanan ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, aralarındaki yaş farkı ile dalga geçti.

TACİZ İDDİALARIYLA GÜNDEME GELMİŞTİ

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, sosyal medya fenomeni ve şarkıcı Ece Ronay’ın kendisine açtığı ‘Taciz ve hakaret’ davasıyla gündeme gelmişti. Ece Ronay, kendisine atılan mesajları ifşa etmiş ve konuyla ilgili hukuki süreci başlatmıştı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Başa dön tuşu