MEDYA

Mehmet Ali Erbil’in başı dertte! Ece Ronay dava açmıştı zorla getirme kararı çıkarıldı

Mehmet Ali Erbil’in Ece Ronay’ı taciz ve tehdit ettiği iddiasıyla yargılandığı davanın ilk duruşması bugün görüldü. Duruşmaya katılmayan Mehmet Ali Erbil hakkında zorla getirme kararı verildi.

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil’in başına şu sıralar hakkında açılan taciz davası ile dertte. Klibinde rol aldığı şarkıcı Ece Ronay, Mehmet Ali Erbil hakkında suç duyurusunda bulunmuş ve kendisini taciz ettiğini iddia etmişti. Ece Ronay şikayeti sonrasında Mehmet Ali Erbil hakkında 8 yıl 10 aya kadar hapis cezası istemiyle dava açılmıştı. Duruşmaya katılmayan Mehmet Ali Erbil hakkında mahkeme tarafından zorla getirme kararı çıkarıldı.

Şarkıcı Ece Ronay’ın ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil hakkında açtığı taciz ve tehdit davasının ilk duruşması görüldü. hakkında toplamda 8 yıl 10 aya kadar hapis cezası Talep edilen davanın duruşmasına ünlü şovmen katılmadı. Duruşmada Mehmet Ali Erbil’in ağabeyi Mustafa Erbil ve asistanının tanık olarak dinlendi öğrenilirken mahkeme heyeti duruşmaya gelmeyen şovmen hakkında zorla getirme kararı çıkardı.

TELEFON GÖRÜŞMESİNE ŞAHİT OLDU

Şarkıcı Ece Ronay’ın açtığı davada yargılanan Mehmet Ali Erbil’in ağabeyi Mustafa Erbil duruşmada tanık olarak dinlendi. Mehmet Ali Erbil ve Ece Ronay arasındaki bir telefon görüşmesine şahit olduğunu söyleyen Mustafa Erbil, kardeşinin şikayetçi den davet aldığını dile getirdi. Mustafa Erbil duruşmada verdiği ifadede, Şoförle git, çok uzak yer, tek başına gitme dedim. Karşı taraf, ‘tek gel’ deyince de ‘gitme’ dedim, oradan ayrıldım. Benim konuyla ilgili başka bir bilgim veya görgüm yoktur. Konuşmaları Mehmet Ali Bey telefon görüşmesi sonrası asistanına, ‘Beni çağırıyorlar, gitsem mi gitmesem mi’ diye sorması üzerine duydum dedi. Konuşmaları nasıl duyduğumu hatırlamıyorum” dedi.

ASİSTANI DA TANIK OLARAK DİNLENDİ

Duruşmada tanık olarak dinlenen bir diğer isim ise Mehmet Ali Erbil’in asistanı Nuray Kaya oldu. Ece Ronay’ın Mehmet Ali Erbil Instagram üzerinden ulaştığını ve klipli oynaması için teklifte bulunduğunu söyleyen Asistan, mesajı kendisinin gördüğünü ve cevap verdiğini dile getirdi. Klibin çekimlerinin bitmesinin ardından ekip olarak yemeğe davet ettiklerini belirten asistan, Ece Ronay’ın Mehmet Ali Erbil’in tek başına gelmesini istediğini iddia etti. Asistan ifadesinin devamında ise “Ben ‘tek başınıza gitmeyin’ dedim. Hanımefendi ‘asistanınızı getirmeyin’ dedi. Ben de ‘istiyorsa kendisi gelsin kahveye’ dedim. Sanık ile aynı odada kalırım. Gece sanık, şikayetçinin kendisini çağırdığını, uygunsuz fotoğraf attığını söyledi. Ben de telefonu aldım, ‘Çok istiyorsan sen gel, bu gece koynumda yat’ diye mesaj attım. Birkaç uygunsuz fotoğraf daha yolladı. Ertesi gün ise mesajları ifşa etti” dedi.

MEHMET ALİ ERBİL ZORLA GETİRİLECEK

Ayrıca Mehmet Ali abinin asistanı Nuray Kaya hakimin “Bu akşam sizin yanınızda uyumak istiyorum” şeklindeki mesajı kimin yazdığını sorması üzerine de “Bu mesajı ben yazdım. ‘Mehmet Ali Bey öyle bir mesaj yaz’ dedi, ben de yazdım.” ifadelerini kullandı. Duruşma sonunda hakim Mehmet Ali Erbil’in mahkemeye zorla getirilmesi kararını vererek duruşmayı başka bir tarihe erteledi.

Başa dön tuşu