MEDYA

Mehmet Dinçerler Hadise’den Takıları ve Yüzüğü Geri İstedi!

Ünlü popçu Hadise boşanma davası açtı ayrıntılar şoke etti!

Hadise dolu dizgin ani bir aşk yaşayıp evlendiği Mehmet Dinçerler’e boşanma davası açtı. Davanın dilekçesindeki detaylar şoke etti!

Kaan Yıldırım ile bir barışık biri dargın aşkı sonrası Mehmet Dinçerler ile kısa sürede dolu dizgin bir aşka yelken açan Hadise kısa sürede sessiz sedasız evlenmişti. Konserlerinde dahi eşinin fotoğraflarını paylaşan Hadise eşinin muhafazakar yaşam formuna girerek değişmeye başlamıştı.

Konserlerinde cesur kıyafet ve sahne şovlarını bırakan Hadise son konserlerinde eski haline dönmüştü. Yüzüğünü çıkaran Hadise konserlerinde eski cesur şovlarına ve sahne kıyafetlerine geri dönmüştü. Hadise son konserinde önce Küçük Bir Yol şarkısında ağlamış daha sonra ki konserinde ise “Özgürlüğünüzü kısıtlayanlara sıfır tolerans” diyerek eşine mi gönderme yapıyor diye düşündürmüştü. Tüm bunların üzerine Mehmet Dinçerler de son paylaştığı fotoğrafta yüzüğünü çıkarmıştı.

Ve beklenen haber geldi. Hadise eşi Mehmet Dinçerler’e boşanma davası açtığını duyurdu. Ancak davanın ayrıntıları şok etkisi yarattı.

Hadise’nin boşanma dilekçesinde Mehmet Dinçerler’in sanat hayatını kısıtlayıcı tavırlar sergilediği, bunun psikoljik baskı boyutuna ulaştığı yer aldı.

Ayrıca Mehmet Dinçerler’in boşanmak için Hadise’ye hediye ettiği 3 milyonluk yüzükle birlikte düğünde takılan tüm takıları geri istediği öğrenildi..

Başa dön tuşu