MEDYA

Mehmet Dinçerler ile Hadise arasındaki yüzük iddialarına Sinan Akçıl’dan yorum geldi

Ünlü şarkıcı Hadise, aylar önce nikah masasına oturduğu Mehmet Dinçerler’e boşanma davası açtı. Günlerdir magazin manşetlerinden düşmeyen ayrılık haberinin ardından ortaya çok sayıda iddia atıldı. Bu iddiaların en çok konuşulanı ise Mehmet Dinçerler’in Hadise’ye aldığı 3 milyon TL değerindeki yüzüğü geri istemesi oldu. Yüzük iddialarına bir yorum da Hadise’nin eski sevgilisi Sinan Akçıl’dan geldi.

Mehmet Dinçerler’in boşanma aşamasında olduğu eşi Hadise’ye aldığı 3 milyon TL’lik yüzüğü geri istediği iddiaları magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Yüzüğün geri istendiğine dair iddialara bir yorum da Hadise’nin eski sevgilisi ünlü şarkıcı Sinan Akçıl2dan geldi. Akçıl, Dinçerler’e sahip çıkarak ‘Mehmet yüzüğü geri istememiştir’ dedi. Boşandığı Burcu Kıratlı’nın yüzüğünü eve yolladığını söyleyen Akçıl, ‘Eve gittiğimde yüzüğünü gördüm. Yüzüğü ne yapacağımı bilmiyorum’ ifadelerini kullandı.

3 MİLYON TL’LİK YÜZÜĞÜ GERİ İSTEDİ İDDİASI

Nisan ayında sessiz sedasız evlenen ünlü şarkıcı Hadise ve iş insanı Mehmet Dinçerler’den sevenlerini üzen haber geldi. Ünlü çiftin boşanacağına dair iddialar doğru çıktı ve şarkıcı Hadise, boşanma davasını açtığını duyurdu. Ayrılık haberlerinin ardından çiftle ilgili çok konuşulacak iddialar gündeme gelmeye başladı. Bu iddialardan en şaşırtıcı olanı ise Mehmet Dinçerler’in Hadise’ye aldığı 3 milyon TL değerindeki yüzüğü geri istemesi oldu. Dinçerler, Hadise’ye aldığı yüzüğü geri istediğine dair iddialar karşısında sessiz kaldı.

SİNAN AKÇIL’DAN YÜZÜK YORUMU

Mehmet Dinçerler-Hadise evliliğinin biteceği haberlerinin ardından magazin manşetlerini sallayan yüzük iddialarına bir yorum da Hadise’nin eski sevgilisi Sinan Akçıl’dan geldi. Bu konuda Mehmet Dinçerler’e sahip çıkan Sinan Akçıl, ‘Mehmet yüzüğü geri istememiştir. Zannetmiyorum. Öyle bir çocuk değil. Her duyduğunuza inanmayın’. dedi.

BURCU KIRATLI ALYANSINI EVE YOLLAMIŞ

Boşandığı Burcu Kıratlı’nın kendi alyansını eve yolladığını söyleyen Akçıl, ‘Eve gittiğimde yüzüğünü gördüm. Yüzüğü ne yapacağımı bilmiyorum.’ dedi.

Başa dön tuşu