MEDYA

Mehmet Dinçerler’in Beşiktaş paylaşımları ifşa oldu, Beşiktaş’a demediğini bırakmamış

Ünlü şarkıcı Hadise ile evliliğinde yaşadığı problemlerle gündeme gelen iş insanı Mehmet Dinçeler’in eski paylaşımları gündeme geldi. Hadise’nin boşanma davası açtığı Mehmet Dinçerler’in eski paylaşımlarında Beşiktaş’a yönelik kullandığı ifadeler sosyal medyanın gündemine oturdu. Dinçerler’in Tewitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarda Beşiktaş’ı hedef alması olay yarattı. Beşiktaş taraftarları başta olmak üzere yapılan paylaşımlara gelen tepkilerin ardından ünlü iş insanının sosyal medya hesabını kapattığı görüldü.

Mehmet Dinçerler, özel hayatıyla magazin gündeminden düşmezken ünlü iş insanının geçmişte yaptığı paylaşımlar ortaya çıktı. Mehmet Dinçerler’in attığı tweetlerde Beşiktaş’ı hedef alması dikkat çekti. Beşiktaş için yaptığı paylaşımlar ifşa olan Dinçerler’in gelen tepkilerin ardından sosyal medya hesabını kapattığı görüldü. Sosyal medyanın gündemine yerleşen paylaşımlara tepki yağdı.

HADİSE BOŞANMA DAVASI AÇTI

Son günlerde evliliklerinde problem yaşamalarıyla gündeme gelen Hadise ve Mehmet Dinçerler çiftinin boşanacağına dair haberler gündeme gelmişti. Ünlü çift iddialar karşısında sessizliğini korurken Hadise’den konuyla ilgili ilk açıklama geldi. Sosyal medya hesabından konuyla ilgili açıklama yapan ünlü şarkıcı Hadise, boşanma davası açtığını duyurdu ve ayrılığı doğrulamış oldu.

BEŞİKTAŞ PAYLAŞIMLARI OLAY YARATTI

Hadise ile evliliğinde sorun yaşayan ünlü iş insanı Mehmet Dinçerler, yeni bir olayla daha gündeme geldi. Dinçerler’in geçmişte Beşiktaş için yaptığı paylaşımlar ifşa oldu. Beşiktaş’ı hedef aldığı ve çok sert ifadeler kullandığı görülen Dinçerler, gelen tepkiler sonrasında sosyal medya hesabını kapattı.

SOSYAL MEDYADA TEPKİ YAĞDI

Geçmişte Beşiktaş için yaptığı paylaşımları ifşa olan Mehmet Dinçerler’in sadece Beşiktaş için değil aralarında Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’nin de yer aldığı bazı kişilere yönelik de hakaret dolu paylaşımlar yaptığı görüldü. Sosyal medyada hızla yayılan tweetlere tepki üstüne tepki yağdı.

Başa dön tuşu