MEDYA

Melek Mosso estetik yorumlarına böyle yanıt verdi

Son dönemde konserlerinin iptal edilmesiyle gündem olan ünlü şarkıcı Melek Mosso, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla da gündemde. Sosyal medya hesabını aktif şekilde kullanmaya çalışan ünlü şarkıcı Melek Mosso, çocuk fotoğrafını paylaştı. Ünlü şarkıcının çocukluk fotoğrafına beğeni ve yorum yağarken herkes tek bir noktaya odaklandı. Mosso’nun kulaklarını görenler ‘Estetik yapmış’ yorumlarında bulundu.

Birbirinden ünlü isimler zaman zaman sosyal medya hesaplarından geçmiş yıllara ait fotoğraflarını paylaşıyor ve bu paylaşımlar takipçileri tarafından ilgi görüyor. Sevilen sanatçıların gençlik hatta çocukluk hallerini merak edenler onların paylaştığı fotoğraflara yoğun ilgi gösteriyor. Ünlü şarkıcı Melek Mosso’dan da çocukluk yıllarına ait bir paylaşım geldi. Sosyal medya hesabından çocukluk fotoğrafını paylaşan Mosso, ‘Arkadaşlar umudunuzu kaybetmeyin’ notunu ekledi.

‘ÇOCUK ZORBALIĞI DİYE BİR ŞEY VAR’

Farklı tarzı ve şarkılarıyla sevilen sanatçılar arasında yer alan Melek Mosso, çocukluk yıllarına ait bir fotoğrafını sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı. İlkokula gittiği döneme ait fotoğrafını paylaşan ünlü şarkıcı bu fotoğrafın altına ise ‘Arkadaşlar umudunuzu kaybetmeyin. Şaka bir yana artık bizler ana baba oluyoruz. Çocuk zorbalığı diye bir şey var ve çok gerçek. Ben buna yıllarca maruz kaldım. Çocuklarınıza farklılıkları sevmeyi, arkadaşlarına kötü davranmamayı ve sevmeyi öğretin. Öptüm.’ notunu ekledi.

HERKES KULAKLARINA ODAKLANDI

Melek Mosso’nun paylaştığı fotoğrafta herkesin odaklandığı tek nokta kulakları oldu. Paylaştığı fotoğrafa gelen ‘Estetik yaptırmış’ yorumlarına da açıklık getiren Melek Mosso, ‘Düzeltme not: Estetik ameliyatı yok. Bazıları para var, çare var hödö hödö yazmış. Büyüdükçe düzeldi. O yüzden diyorum umudunuzu kaybetmeyin diye.’ dedi.

 

Başa dön tuşu