MEDYA

Melisa Aslı Pamuk falcıya inandı sevgilisi Mustafa Mert Koç’tan ayrıldı

Güzel oyuncu Melisa Aslı Pamuk, Mustafa Mert Koç ile 1 yıldır mutlu bir beraberlik yaşıyordu. Kısa sürede herkesin beğendiği ünlü çiftlerden olan ikili sosyal medya paylaşımlarıyla da gündemden düşmüyordu. Ancak çiftten kötü haber geldi ve ayrıldıkları öğrenildi. Ünlü oyuncu, sevgilisi Mustafa Mert Koç’u sosyal medyasından sildi ve beraber çekildikleri bütün fotoğrafları da kaldırdı.

Sevilen çiftin ayrılık haberi hayranlarını da bir hayli üzdü. İlişkileri çok beğenilen ve beraber çektikleri eğlenceli videoları herkesin yüzünü gülümseten çiftin ayrılık sebebi de merak konusu oldu. Melisa Aslı Pamuk, ayrılığın ardından sevgilisini takipten çıkarak tüm fotoğrafları silerken Mustafa Mert Koç ise tam tersi hiçbir fotoğrafı kaldırmadı. Çiftin ayrılık sebebiyle ilgili herkesi şaşırtan bir iddia ortaya atıldı.

FOTOĞRAFLARINI SİLDİ

Ünlü oyuncu Melisa Aslı Pamuk, 1 yıldır devam eden ilişkisini noktaladı. Mustafa Mert Koç ile mutlu bir beraberlik sürdüren Melis Aslı Pamuk, sevgilisini takipten çıktı ve beraber çekildikleri bütün fotoğrafları sildi. Herkes tarafından beğenilen sempatik çiftin ayrılık haberi hayranlarını bir hayli üzdü. Ancak çiftin ayrılık haberinden çok ayrılık sebebi şaşırttı. Ayrılık sebebiyle ilgili ortaya atılan iddiayı duyanlar inanmakta güçlük çekti.

FALCI İDDİALARI GÜNDEM OLDU

Melisa Aslı Pamuk ve Mustafa Mert Koç’un ayrılık sebebiyle ilgili çok sayıda iddia ortaya atılmış büyük aşkın kıskançlık krizleri sebebiyle bittiğine dair dedikodular çıkmıştı. Ancak çiftle ilgili son ortaya atılan iddia bir hayli şaşırttı. İddialara göre, güzel oyuncu Melisa Aslı Pamuk, falcıya gitti ve falcının söylediklerinin ardından sevgilisini terk etti. Falcının ünlü oyuncuya, ‘Bu aşkın geleceği yok, başka kadın var’ dediği öne sürüldü.

‘ÇOK KOMİKSİNİZ’

Büyük aşkın kıskançlık krizleri ve falcı yüzünden bittiğine dair iddiaların ardından Melisa Aslı Pamuk’tan manidar bir paylaşım geldi. Biten ilişkisi hakkında ortaya atılan iddialar karşısında sessiz kalamayan güzel oyuncu sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda ‘Yaa çok komiksiniz gerçekten’ notunu düştü.

Başa dön tuşu