MEDYA

Melisa Döngel Kiminle Kavga Etti? Saç Baş Girdi! Neden Saldırdı Ortaya Çıktı!

Melisa Döngel sokak ortasında kavga etti. Dögel'in dövdüğü kız kim merak edilmişti.

Şu an Fox  Tv’de yayınlanan Kusursuz Kiracı dizisinde boy gösteren Melisa Döngel Arnavutköy’de bir mekan çıkışı bir kadına saç baş girişti.

Fox Tv’de yayınlanan başrolünde Dilan Çiçek Deniz’in yer aldığı Kusursuz Kiracı dizisinde Leyla karakterini canlandıran, Aşk Mantık İntikam, Bizim Hikaye ve Sen Çal Kapımı dizilerinde rol alan güzel ve başarılı oyuncu Melisa Döngel bir mekan çıkışında bir kadınla bir birine girdi. O anlar kameraya yansıdı.

22 yaşındaki genç oyuncu İstanbul’da bulunan bir mekan çıkışında bir kadının saçını yapıştı. O görüntüler ortaya çıktı. Güzel oyuncu, cadde ortasında bir kadınla saç saça baş başa kavga etti. İkiliyi çevredekiler güçlükle ayrıldı. Döngel olayın ardından taksiye bindi.

OLABİLİR DE OLMAYA BİLİR DE

Melisa Döngel konuyla ilgili olarak “Olabilir de olmayabilir de” demişti. Melisa Döngel’in dövdüğü kız kimdi neden kavga etti merak konusu oldu.

Konuyla ilgili hala bir ayrıntı öğrenilemedi ancak kavga görüntüleri sosyal medyada paylaşıldı. Döngel’in ne açıklama yapacağı merak ediliyor.

Melisa Döngel’in zorlu bir hayat hikayesi olduğu biliniyordu. Basının tacizine uğrayan Melisa Döngel kız kardeşinin velayetini hapisteki babasından almak için hukuk mücadelesi veriyordu.

Başa dön tuşu