SİYASET

Memlekete Sahip Çıkmamız Lazım

48 MUHTARDAN 46’SI KATILDI

Başarılı çalışmaları ve mütevazı kişiliğiyle halkın gönlünde taht kuran Feke Belediye Başkanı Ahmet Sel, ilçenin muhtarlarıyla birlikte MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi ziyaret ettiler. Ziyarete 48 muhtarın 46’sı katılırken, 2’si ise zorunlu nedenlerden dolayı gelemedi.

 

MHP’li Feke Belediye Meclis Üyelerinin de hazır bulunduğu ziyaretin, muhtarların isteği üzerine gerçekleştiği açıklandı. Başkan Ahmet Sel “Muhtarlarımız, özellikle içinde bulunduğumuz süreçte örnek devlet adamlığıyla bir kere daha ön plana çıkan ve milletimizin hislerine tercüman olan Sayın Genel Başkanımıza destek vermek için ziyaret etmek istediler.  Onlar isteyince bende çok mutlu oldum ve bu ziyareti gerçekleştirdik” dedi.

 

ATATÜRK’E VE TÜRKEŞ’E DUA

Ahmet Sel başkanlığında Fekeli muhtarların Ankara çıkarması Anıtkabir’i ziyaretle başladı, Başbuğ Alparslan Türkeş’in anıtmezarıyla devam etti. Atatürk’ün ruhuna Fatiha bağışlayan Feke heyeti, Türkeş’in mezarında da Kuran okudular.  

 

Son durak ise MHP Genel Merkezi oldu. Burada Genel Başkan Devlet Bahçeli tarafından kabul edilen Feke heyetini Belediye Başkanı Ahmet Sel takdim etti, ziyaret sebeplerini açıkladı. Bahçeli, ziyaretten büyük memnuniyet duyduğunu belirtirken, anayasa değişikliğinin neden gerekli olduğunu anlattı.

 

SÖZLÜ BAŞKANIN DA DESTEĞİYLE KÖYLERİMİZ BİLE İHYA OLDU

Fekeli muhtarlar, Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü’nün de desteğiyle Feke’nin tarihinde hiç almadığı hizmetleri gördüğünü, köylerin adeta ihya edildiğini anlattılar. Feke’yle ilgili bilgi veren Belediye Başkanı Ahmet Sel de, ilk döneminde daha ilk günlerde makam odasının kapısını iptal ettiğini, şeffaf bir odaya dönüştürdüğünü ifade etti.

 

BELEDİYELERİMİZ MÜTEVAZI KAYNAKLARLA ÇALIŞIYORLAR

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ise, şunları söyledi:

 

“Bunların hepsini biliyorum. Çünkü memleketimi, Feke’yi yakından takip ediyorum. Hemşehrilerimiz bize Adana’da yerel iktidarı verdi. 48 yıllık tarihimizde hep sabrederek bugünlere geldik. İnşallah bir gün genel iktidarı da verirler.

 

Belediyelerimiz mütevazı kaynaklarla çalışıyorlar. Ahmet Sel başkanla Feke’de de milliyetçi belediyeciliğin güzel örneklerini görüyoruz. Halkla iç içe bir hizmet anlayışı var. Bunca imkansızlıklar içinde bunca güzel hizmetlerden Fekeli hemşehrilerimin hoşnut olduklarını da biliyorum. Bende partinin genel başkanı olarak bundan memnuniyet duyuyorum. İmkanlar arttıkça daha çok hizmetler yapılacağına yürekten inanıyorum.”

 

“MEMLEKETE SAHİP ÇIKMAMIZ LAZIM”

Genel Başkan Devlet Bahçeli, 45 dakika süren ziyaretin ardından Feke heyetini “Hemşehrilerime selam söyleyin. Memlekete hep birlikte sahip çıkmamız lazım. Bu mesele hiçbir şahsın meselesi değildir. Mesele; devletimizin, milletimizin bekası meselesidir.” sözleriyle uğurladı.  

Başa dön tuşu