YAŞAM

Merhabalar Dostlar

Ankara üzerinden çıkarabileceğimiz haritada;

 

Harita yükseleni aslan burcunda olup; liderler, yöneticiler, sahne sanatçıları ve toplumun önde gelen bilinen isimlerini, ön plana taşıyacak olaylara sebebiyet verebilir.

 

Güneş konumu itibariyle yengeç burcunda tutulacaktır, Öncü bir burç olması ve 0 derecede olması itibariyle hızlı değişiklikler getirebilir. İlk etkileri aylara yayılır ancak ay düğümleri ile etkileşimi sonucu ise kadersel birçok döngü başlatır.

 

Yengeç burcunda oluşan güneş tutulması ay düğümlerinin, İkizler ve Yay aksına kayması ile beraber konum olarak son güneş tutulması olacaktır. Bu nedenle aile, ev, vatan ve bürokratik yönetim, iş yerlerimiz olmak üzere şu ana kadar gerçekleştirdiği dönüşümler gündem olarak ikizler ve yay konularına kayacaktır.

 

Güneş tutulması 11. Ev üzerine etkileri; öncelikle bizi yavaş yavaş evden çıkaracaktır. Tabii bunlar; şu ana kadar yengeç ve oğlak aksında bize verilen ödevleri ne derece yaptığımız üzerine de gelişecektir. İnsan hareketleri, daha fazla sokakta olma, hatta insanların direkt meydanlarda olması geniş kalabalıklarda olması şeklinde bir hareketlenme söz konusu olabilir.

 

Dernekleri ve arkadaşlık gruplarını da hareketlendirecek bir konumdadır.
"Büyük umutlarla" ilgili bir ev olduğu için; manevi liyakat düzeyimize göre getirileri de olabilir.

 

 Harita üzerinde retro gezegenin fazla olması; içsel büyüme üzerine göksel talepleri de, işaret etmektedir. Bu bağlamda; biraz kendimize dönüp yine içsel olarak muhakeme içinde olmak iyi olabilir.

 

Tutulmaya, kare yapan Mars ve Neptün kavuşumu nedeniyle oluşabilecek; "su" yine ilgili konuları gündeme getirebilir. Buna örnek olarak; su ile ilgili hava olayları, denizcilik alanında olabilecek sorunlar, kazalar, tesisat sorunları, inanç üzerinden gelecek fanatizm hareketleri sayılabilir. Ayrıca volkanik hareketleri de yine tetikleyebilir.

 

En güzel dönüşümlere olsun 🙂

 

Sevgiyle Kalın

 

Birsen Sunguray

 

Başa dön tuşu