MEDYA

Merkür Retrosu Etkileri Neler? Eylül 2022 Balik Dolunayı Ne Zaman?

Astrolojik olarak Merkür retrosuna girdik. Pekk Merkür retrosunun etkileri ne?

Astroloji ile ilgilenenler için önemli günlere gelindi. Hem Merkür retro hem de Balık dolunayı etkileri başladı.

Peki nedir bu Merkür retrosunin etkileri? Merkür retro ne zaman başlıyor? Merkür retrosu ne zaman bitecek? Balık dolunayında ne yapmalı ne yapmamalı?

Retro denilince hemen akla eski sevgililer geliyor. Ex aşklar dönecek mi? Hangi burçlar Merkür retrodan çok sert etkilenecek? Hangi ilişkiler başlayacak hangi ilişkiler bitecek? İlahi adalet ve karma işleyecek mi?

Önce balık dolunayından bahsedelim. Balım dolunayı ile kendinizi duygusal, bunalımda, stresli, ağlamaklı ve sinirli hissedebilirsiniz. Dolunay enerjileri bitişleri simgeler. Balık dolunayı da daha duygusal zamanlar yaşayacağımızı ve zorlanacağımızı gösterir. Peki ne yapmalı. Akışta kalmaya kendimizi zorlamalıyız.. Bu dolunayda duygusal krizler yaşayabilir bu nedenle öfkemizi ve duygu durumlarımızı yaşamamıza izin vermeli ama ancak bir adım atmamalıyız. Zorlayıcı etkileri olacak olan dolunaya bir de Merkür retrosu eklenince vay halimize.

Peki Merkür retrosunda neler olabilir, bu durumlarla nasıl başa çıkabiliriz?

Merkür retro 9 Eylül itibariyle basladı ve 3 Ekim’e kadar bu zorlayıcı etkiler devam edecek. Peki nedir bu zorlayıcı etkiler?

İletişimde zorlanabilir, yanlış anlaşılabiliriz. Bu nedenle öfkemize sahip çıkmalıyız. Hatta İletişimden bir süre uzak kalsak iyi olur.

Teknolojik aletler bozulabilir, eşyalarımiz kaybolabilir. Bu nedenle dikkatli ve sabırlı olmalıyız.

Merkür retrosunun olmazsa olmazı ise ex aşklardan, eski sevgililerden dönüşler.. Kimileri için bu dönüşler sadece o anlık olabilir ve retro bitiminde yinde exler gidebilir. Ancak kimileri için ise bu dönüşler sağlam ilişkilerin temelini atabilir.

Bu dolunayda ve retro da ihanetler, aldatmalar gün yüzüne çıkabilir. Ilahi adalet ve karma acımasızca vurabilir. Eğer karmaya neden olan sizseniz vay halinize. Ama Eğer size yapılan bir haksızlık ve yıkım var ise içiniz rahat olsun. Sadece akışta kalmaya devam edin. Öfkenizi belli etmeyin..

Başa dön tuşu