MEDYA

Merve Boluğur evlilik teklifi aldığı sevgilisiyle sokak ortasında tartıştı

Geçtiğimiz günlerde evlilik teklifi aldığı sevgilisi Mert Aydın ile sokak ortasında tartışma yaşayan Merve Boluğur yine gündem oldu. Özel hayatı ile gündemden düşmeyen ve oyunculuğa ara vererek müzik dünyasına adım atan güzel oyuncu şimdilerde ise evlilik hazırlığı yapıyor. Açıklamaları ve yaptığı paylaşımlarla sık sık gündeme gelen Boluğur’un evlilik hazırlığında olduğu sevgilisiyle sokakta yaşadığı tartışma sosyal medyanın gündemine yerleşti.

Güzel oyuncu Merve Boluğur, geçtiğimiz günlerde sevgilisi Mert Aydın’dan evlilik teklifi aldığı anları sosyal medya hesabından paylaşarak evleneceğini duyurmuştu. Sevgilisiyle romantik anlarını sosyal medya hesabından paylaşan güzel oyuncunun Ekim ayında nikah masasına oturacağı öğrenilmişti. Nikah öncesinde sevgilisiyle tartışma yaşayan Boluğur, bir hayli gerildi. Yaşanan tartışma üzerine çiftten Aydın, düğün telaşının kendilerini biraz yorduğunu söyledi.

SOKAKTA TARTIŞTILAR

Oyunculuğa ara veren ve müzik dünyasına adım atan Merve Boluğur, açıklamaları ve yaptığı paylaşımlarla gündeme gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde sevgilisi Mert Aydın’dan evlilik teklifi aldığı anları sosyal medya hesabından paylaşarak evleneceğini duyuran Boluğur, Ekim ayında nikah masasına oturacak. DJ Mert Aydın’la aşk yaşayan ve evlilik hazırlığında olan Boluğur, düğün hazırlıklarına başladı. Düğün için hazırlıklara başlayan ve yoğun bir tempoda olan çift, geçtiğimiz günlerde Nişantaşı’nda görüntülendi. Cadde üzerinde araçlarını bekledikleri esnada kameralara yansıyan çiftin tartıştığı anlar gündem oldu. Sokak ortasında kimseye aldırış etmeden tartışan çiftten Merve Boluğur’un telefonuna gelen bir mesajın ardından ‘O benim arkadaşım’ dediği görüldü.

ÇOK SİNİRLENDİ

Sokakta sevgilisiyle tartışan ve bir hayli sinirlenen Merve Boluğur’un gerginliği yüüzne yansırken basın mensuplarını gören güzel oyuncunun siniri daha da yükseldi ve ‘Teşekkür ederiz’ diyerek soruları yanıtsız bıraktığı görüldü. Mert Aydın ise tartışma anında görüntülendikleri için rahatsız oldu ve düğün telaşının kendilerini yorduğunu söyleyerek ‘Bunu yayınlamasanız olmaz mı?’ şeklinde ricada bulundu.

Başa dön tuşu