MEDYA

Merve Şarapçıoğlu Kimdir? Ne İş Yapıyor? Nereli? Kaç Yaşında?

Merve Şarapçıoğlu kimdir? Merve Şarapçıoğlu nereli? Merve Şarapçıoğlu kaç yaşında? Merve Şarapçıoğlu ne işi yapıyor? Merve Şarapçıoğlu ile Berk Oktay ne zaman boşandı?

Berk Oktay’ın olaylı boşanma yaşadığı eski eşi Merve Şarapçıoğlu skandal iddialarda bulundu.

Merve Şarapçıoğlu geçtiğimiz gün Yıldız Çağrı Atiksoy ile evlenen eski eşi Berk Oktay’ın kendisini Yıldız Çağrı Atiksoy ile aldattığını iddia etti.

Merve Şarapçıoğlu eski eşi Berk Oktay’ın kendisini Yıldız Çağrı Atiksoy’la aldattığını iddia etti ve “Ben çok şık bir şekilde boşanmak istedim ama olmadı çünkü şiddet gördüm ve aldatıldım. Berk’le evliyken aldatılma olayını fark edince boşanmak istedim. Berk Bey’in ve Yıldız Hanım’ın evliliğine gölge düşürmek istemiyorum ama bir şeyler oldu. Savaşçı dizisini çekiyordu ve rol arkadaşı Yıldız Hanım’dı. Biz evliyken Yıldız Çağrı Atiksoy ile ilişkisi vardı.” dedi.

“BANA İFTİRA ATTI”

Merve Şarapçıoğlu ayrıca “Bana tesadüfen 8 Eylül gibi gün verildi, 10 Eylül’de düğünleri vardı. Eğer mahkeme yakın bir tarihe koymasaydı ağzımı açmazdım. 2.5 sene boyunca yapmadığım şey yüzünden suçlandım. Avukatım, mesleki olarak çok zarar gördüm. Şu an çok mutlu giden bir ilişkim var.” diyerek kafaları karıştırdı.

Berk Oktay ile Merve Şarapçıoğlu 2016 yılında evlenmişti.. Oktay daha sonra eşi Şarapçıoğlu’nun kendisinin uygunsuz görüntülerini sosyal medyada paylaştığı iddiasıyla boşandı. Berk Oktay ayrıca mahkemede eski eşinden 250 bin lira alacağı olduğunu da iddia etmişti.

Başa dön tuşu