MEDYA

Oryantal şovu olay olmuştu, yine sınırları zorladı! Melis Sezen evdeki pozları ile gözlerden kalpler çıkardı!

Sadakatsiz’in Derin’i Melis Sezen Son dönemlerde paylaşımları ile sosyal medyayı kasıp kavuruyor. Oryantal şovu ile olay olan Melis Sezen’den yeni bir paylaşım daha geldi.

Sadakatsiz dizisinde derin karakteri ile geniş kitlelere adını duyurmayı başaran güzel oyuncu Melis Sezen sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla da ağızları açık bırakmaya devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde yaptığı oryantal şovu ile sosyal medyayı adeta çalkalayan güzel oyuncu bu defa verdiği pozla da sınırları bir hayli zorladı.

Melis Sezen, Sadakatsiz dizisinin ardından sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla da konuşuluyor. Geçtiğimiz günlerde Instagram hesabından oldukça iddialı bir oryantal şovunu yayınlayan güzel oyuncu Cesur paylaşımlarını ara vermeden sürdürüyor. Güzelliği ve fiziğiyle son dönemlerin en çok beğenilen oyuncular arasına giren Melis Sezen, yeni paylaşımıyla da çok konuşuldu. Ünlü oyuncunun sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşıma beğeni ve yorum yağdı.

EVİN İÇİNDEKİ POZU OLAY OLDU

Sadakatsiz dizisinin final yapmasının ardından yeni bir proje ile anlaşmayı an ve şu sıralar dinlenmeye çekilen güzel oyuncu Melis Sezen sosyal medya hesabına ağırlık verdi. Güzelliği ile de çok dikkat çeken isimlerden biri olan oyuncu, Geçtiğimiz günlerde oryantal şovunu sosyal medya hesabından paylaşmıştı. Melis Sezen bu defa da evin içinde verdiği pozu ile sosyal medyayı çalkaladı.

Yaz boyunca da yaptığı iddialı paylaşımlarla çok konuşulan güzel oyuncu yine cesur pozları ile binlerce beğeni ve yorum aldı. Evinde çorap ve hırkası ile poz veren Melis Sezen takipçilerinden tam not almayı başardı.

ÇORAP VE HIRKA SEZONUNU AÇTI

Melis Sezen, evinde ayna önünde çekilmiş bir pozunu Instagram hesabından “Çorap ve hırka sezonu açılmıştır” notu ile takipçilerinin beğenisine sundu. Güzel oyuncunun bu pozuna takipçilerinden tam not gelirken kısa sürede fotoğraf binlerce yorum ve beğeniye ulaştı. Melis Sezen’in fotoğrafına yapılan yorumlar arasında “İçimizi ısıttın” ifadeleri dikkat çekti.

Başa dön tuşu