MEDYA

Mesut Komiser “Uzaktan görenler mesut sanıyor bir Şevket’e döndü denim hayatım” dedi ve gitti! Arka Sokaklar izleyicisi şokta!

Arka Sokaklar dizisinde Mesut Komiser karakterine hayat veren Şevket Çoruh sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla Arka Sokaklar hayranlarını üzdü. Peki, Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden ayrıldı mı? Arka Sokaklar Mesut Komiser ayrıldı mı, neden ayrıldı?

Türkiye’nin en uzun soluklu dizilerinden olan Arka Sokaklar dizisinde Mesut Komiser karakteri izleyicilerin hafızasına kazındı. Ünlü oyuncu Şevket Çoruh’un Hayat verdiği Mesut Komiser, dizinin en sevilen karakterlerinden biri olurken Bugün hayranlarına kötü haber geldi. Peki, Arka Sokaklar Mesut Komiser diziden ayrıldı mı? Şevket Çoruh Arka Sokaklar’dan neden ayrıldı? Arka Sokaklar Mesut Komiser yeni sezonda yok mu?

Arka Sokaklar Mesut Komiser ayrıldı mı?

Arka Sokaklar dizisinden Mesut Komiser karakterine hayat veren Şevket Çoruh bugün sosyal medya hesabından bir açıklama yayınlayarak Uzun yıllardan beri ekrana geldiği diziden ayrıldığını duyurdu. Arka Sokaklar izleyicisinin üzen haberin ardından Şevket Çoruh’un neden diziden ayrıldığı da merak konusu oldu.

Şevket Çoruh Arka Sokaklar’dan neden ayrıldı?

Arka Sokaklar gibi çok uzun soluklu bir dizide uzun yıllardan beri rol alan usta oyuncu Şevket Çoruh bugün sosyal medya hesabından bir açıklama yayınlayarak diziden ayrıldığını duyurdu. Şevket Çoruh sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada diziye ve hayranlarına duygusal veda etti. Mesut komiser karakterine hayat veren Şevket Çoruh şu ifadeleri kullandı; “ Hoşçakal Mesut… 16 sezon 632 bölüm boyunca Arka Sokaklar’da koştum, kaçtım, kovaladım. Mesut’la son dakikaya kadar ter döktüm. bugün yolun sonundayım. Başta yapımcımız sayın Türker İnanoğlu’na, Yıllarca Omuz Omuza çalıştığım kamera önü ve arkasındaki ekibimize, Yayında ve yapımda emeği geçmiş Haydi ve ekran başında gözünü bir saniye bile kırpmadan bizi izleyen izleyicimize teşekkürler… “Uzaktan görenler mesut sanıyor bir Şevket’e Döndü Benim Hayatım” ifadelerini kullandı.

Şevket Çoruh Arka Sokaklar dizisinden Ayrılık sebebi ile ilgili ise hala bir açıklama yapmadı.

Başa dön tuşu