SPOR

Mesut Özil ve Amine Gülşe ikinci bebeklerini kucağına aldı

Fenerbahçe’ye transferiyle spor manşetlerinin en üst sıralarındaki yerini alan dünyaca ünlü yıldız futbolcu Mesut Özil, sarı lacivertli kulüple yollarını ayırmış ve Emre Belözoğlu yönetimindeki Başakşehir’e transfer olmuştu. Geçtiğimiz aylarda ikinci bebek müjdesini paylaşan Mesut Özil ile Amine Gülşe çiftinden güzel haber geldi. Ünlü çift, ikinci bebeklerini kucağına aldı.

Güzel oyuncu Amine Gülşe, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla kızları Ela’nın sağlıklı bir şekilde dünyaya geldiğini duyurdu. 2019 yılında muhteşem bir düğünle hayatlarını birleştiren Mesut Özil ile Amine Gülşe çiftinin ilk kızları Eda 2020 yılında dünyaya gelmişti. İkinci kez anne baba olacaklarını sevenleriyle paylaşan ünlü çiftin ikinci kızları Ela, dünyaya gözlerini açtı.

İKİNCİ KEZ ANNE BABA OLDULAR

Yıldız futbolcu Mesut Özil ile eşi Amine Gülşe, ikinci kez anne baba oldular. Eda isminde bir kızları bulunan ve geçtiğimiz aylarda ikinci bebeklerini beklediklerini sevenleriyle paylaşan ünlü çiftin Ela ismini verdikleri bebeği sağlıklı bir şekilde dünyaya geldi. Mesut Özil ve Amine Gülşe, sosyal medya hesaplarından yaptıkları paylaşımlarla kızları Ela’nın doğum haberini takipçileriyle paylaştı.

‘GÜZEL KIZIMIZ ELA’

İkinci kez baba olan futbolcu Mesut Özil ve eşi Amine Gülşe, sosyal medya hesaplarından yaptıkları ortak paylaşımla mutlu haberi herkese duyurdu. Ela’nın fotoğrafını paylaşan Özil, ‘Allah’a şükürler olsun sağ salim dünyaya geldin güzel kızımız Ela.’ notunu düştü. Mesut Özil’in bu paylaşımına kısa sürede beğeni ve yorum yağdı. Fenerbahçeli futbolcu İrfan Can Kahveci’nin de çiftin paylaşımına yorum yaptığı görüldü. Ela’nın ve annesinin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

 

Başa dön tuşu