GENEL

METRO ADANA’NIN KAMBURU

Milletvekili Dağlı, yeniden başkanlığa seçilmesi nedeniyle Esendemir’e tebriklerini belirterek, yeni dönemin hayırlı olmasını ve başarılarının devamını diledi.

ÇGC Başkanı Cafer Esendemir ise iyi dilek ve temennilerinden dolayı Milletvekili Tamer Dağlı’ya teşekkürlerini iletti.

Konuşmasında Adana’nın güzelliklerinden bahseden Milletvekili Dağlı, Adana’nın dört mevsimi bir arada yaşayan güzide bir il olup, hem yazı hem kışı birlikte görme imkanına sahip olduğumuzu söyledi.

Şehir trafiğini düzenlemek adına metronun önemli bir rol oynadığına  dikkat çeken Dağlı, sorunu çözmek için çalışmaların devam ettiğini, bugüne kadar metroya çok fazla harcama yapıldığını fakat hala çözüme kavuşmadığını belirtti.

 ‘‘Metro Adana’nın kamburu, bu sorunu çözmek amacıyla projelerimize devam ediyoruz. Şehrin önemli noktalarından ve halkın aktif kullandığı güzergâhlardan geçmesi için çalışıyoruz. Bunun yanında organize sanayi bölgesine ve Üniversite ile Yeni Stadyuma kadar ray sistemlerini uzatmayı hedefliyoruz. Bu sayede şehrin trafiği rahatlayacak ve yoğunluk azalacaktır’’ diyen Dağlı, bu konunun yıl sonunda tekrar gündeme geleceğini belirterek, hemzemin geçitteki kazaların önlenmesi adına da Adana-Tarsus arasına dört üst geçit inşa edildiğini sözlerine ekledi.

ÇGC Kültür ve Sosyal Tesisleri’nde gerçekleşen ziyarette Genel Sekreter Yardımcısı Süreyya Uri, Başkan Yardımcısı Mehmet Serbes, Mali Sekreter Murat Yonat, Yönetim Kurulu Üyesi Vahap Ünkat ve Mustafa Akköse de bulundu.

Başa dön tuşu