BÜYÜKŞEHİR

MHP, 50’nci yılını Adana’da kutluyor

50’NCİ YIL KUTLAMALARI SERGİ İLE BAŞLADI

Milliyetçi Hareket Partisi’nin kuruluşunun 50’nci yıl dönümü kutlamaları Adana’da gerçekleştiriliyor. Kutlama programı kapsamında düzenlenen ve tarihe ışık tutan fotoğraf sergisi Milliyetçi Hareket Partisi’nin 8-9 Şubat 1969’da kurulduğu Adnan Menderes Kapalı Spor Salonu’nda açıldı. Kutlama programına katılmak üzere Adana’ya gelen MHP Genel Başkan Yardımcısı E. Semih Yalçın sergiyi, MHP Adana Milletvekilleri Ayşe Sibel Ersoy, Muharrem Varlı, MHP Adana İl Başkanı Bünyamin Avcı, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, Ülkü Ocakları Adana İl Başkanı Emin Canlı, ilçe belediye başkan ve adayları, çok sayıda partili ile birlikte gezdi..

 

YARIM ASIRLIK ÇINAR”

Milliyetçi Hareket Partisi Kurucu Lideri merhum Alparslan Türkeş Bey’in ve kurucu kahramanların saygıyla anıldığı sergide ev sahibi olarak konuşan Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Hüseyin Sözlü, 1969’da filizlenen Milliyetçi Ülkücü Hareket’in bugün yarım asırlık bir çınara dönüşmüş olmasından ve Adana’da Milliyetçi ve üretken belediyecilik anlayışının hakim olduğu şehirde kutlama programına ev sahipliği yapmaktan dolayı bahtiyar olduğunu ifade etti.

 

“GELECEK YÜZ YILLARDA DA VAR OLACAĞIZ”

Milliyetçi Hareket Partisi E. Semih Yalçın ise konuşmalarında Türkiye’nin bekası ve Türk Milleti’nin geleceğinin sigortası olan Milliyetçi Hareket Partisi’nin yarım asra ulaşmak için türlü zorluklara göğüs gerdiğini ifade ederek gelecek yüz yıllarda da vazgeçilmez yeminle Milliyetçi Hareket Partisi’nin var olmaya devam edeceğini aktardı.

Başa dön tuşu