GENEL

MHP Kartal İlçe Başkan Yardımcısı silahla başından vuruldu

MHP Kartal İlçe Başkan Yardımcısı Erkan Hançer, marketten çıktığı sırada silahlı saldırıya uğradı. Sancaktepe’de alışveriş yapmak üzere girdiği marketten çıktığı esnada silahlı saldırıya uğrayan Hançer’in kafasına tek el ateş edildiği ve durumunun ağır olduğu öğrenildi.

İstanbul Sancaktepe’de alışveriş yapmak için girdiği marketten çıktığı sırada silahlı saldırıya uğrayan MHP Kartal İlçe Başkan Yardımcısı Erkan Hançer, başından vuruldu. Henüz kimliği belirlenemeyen saldırganın Hançer’in başına tek el ateş ettiği öğrenildi. Saldırıya uğrayan ve durumunun ağır olduğu öğrenilen Hançer, Sancaktepe Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

SİLAHLI SALDIRIYA UĞRADI

Olay, İstanbul Sancaktepe Eyüpsultan Mahallesi’nde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, alışveriş için girdiği marketten çıkarken silahlı saldırıya uğrayan MHP İlçe Başkan Yardımcısı Erkan Hançer, kanlar içinde yere yığıldı. Başına tek el ateş açılan ve ağır yaralanan Hançer’in çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine gelen ambulansla hastaneye sevk edildiği öğrenildi.

DURUMU AĞIR

Henüz kimliği belirlenemeyen bir şüpheli tarafından silahla başından vurulan Erkan Hançer, Sancaktepe Şehit Prof. Dr. İlhan Varank Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Haberi alan yakınları ve parti üyeleri hastaneye akın etti. Çevik kuvvet ekipleri ise hastane önünde geniş güvenlik önlemleri aldı.

Başa dön tuşu