MEDYA

TikTok fenomeni Mika Can Raun sınırları sürekli zorluyor! Dindar dediği sevgilisiyle mide bulandıran ayak yalama ve cinsel ilişki itirafları

TikTok fenomeni Mika Can Raun, sosyal medya paylaşımları ve açıklamaları ile sınırları zorlamaya devam ediyor. Zaman zaman programlara da katılan TikTok fenomeni geçtiğimiz aylarda cinsiyet değiştirmişti. TikTok fenomeni Mika Can Raun bu defa da katıldığı bir programda sevgilisiyle yaşadığı cinsel ilişki ve ayak yalama fantezilerini anlattı.

Tiktok hesabı üzerinden çektiği videolarla yaklaşık 2 yıl önce adını duyuran ve ardından da cinsiyet değiştirme operasyonu ile gündeme gelen TikTok fenomeni Mika Can Raun mide bulandıran itiraflarına yenilerini eklemeye devam ediyor. Son zamanlarda Youtube üzerinden yayınlanan bir çok programa da katılan ve açıklamaları ile gündem olan ünlü TikTok fenomeni açıklamalarıyla yine ses getirdi.

İtirafları mide bulandırdı

TikTok hesabında paylaştığı videolar, yaşam tarzı ve itirafları ile sık sık eleştiri oklarının hedefinde olan Mika Raun, son açıklamaları ile sınırları iyice zorladı. Sosyal medya hesabından çok sık soru cevap etkinliği yapan Mika Raun, sevgilisiyle olan cinsel ilişki fantezilerini detayları ile anlatınca tepki çekti.

TikTok fenomeni Mika Can Raun’a sosyal medya hesabından yaptığı soru cevap etkinliğinde ‘Sevgilinle cinsel hayatın var mı?’ sorusu yöneltildi. Bunun üzerine fenomen isim ‘Nefes almaya vaktim olmuyor’ cevabını verdi. Ancak hemen ardından katıldığı Berkay Demirci’nin ‘Gıybet mi?’ adlı Youtube programındaki cinsel ilişki ve ayak yalama itirafları resmen mide bulandırdı.

Erkek arkadaşım bana çok bağlı

TikTok fenomeni Mika Can Raun, katıldığı Youtube kanalında kendisine yönelen sorulara cevap verdi. Aldığı her kararda anne ve babasının kendisinin arkasında olduğunu söyleyen Mika Raun, sevgilisinin de kendisine çok bağlı olduğunu dile getirdi.

Erkek arkadaşının kendisiyle evlenmeyi düşündüğünü ve dindar biri olduğunu söyleyen Mika Raun, “ayağımı öptüğü videolar var” itirafıyla sosyal medyanın gündemine oturdu. Mide bulandıran açıklamaları bununla  da kalmayan Mika Raun, Berkay Demirci’nin ‘cinsel hayat’ sorusuna da yine sınırları zorlayan bir cevap verdi. Ünlü TikTok fenomeni Mika Raun, sevgilisiyle cinsel fantezileriyle ilgili olarak “Benim için hiçbir önemi yok. Ben yeni şeyler keşfediyorum. Erkek arkadaşımın ayaklarımı yalaması hoşuma gidiyor” dedi.

Başa dön tuşu