GENEL

Millet Kendi Kaderini Tayin Etti

Saygılı yaptığı açıklamada, ‘’Tarihi halk oylamasında, milletimiz, bütün renklerimiz ve farklılıklarımızla hep birlikte, sağduyu içerisinde geleceğe, daha iyi bir Türkiye’ye yürümeliyiz mesajını verdi. Bu mesajı iş dünyası, STK’lar, siyaset kurumları ve bilhassa ülkemizin birlik ve beraberliği üzerinde mühendislik yapmaya çalışan dış güçler almalıdır. ‘’ dedi.

 

Türkiye Kendi Kaderini Tayin Etti

 

Türkiye için toplumsal dayanışma ve vakit kaybetmeden geleceğe bakma çağrısında bulunulan Platform Adana Yönetim Kurulu Başkanı Ramazan Saygılı, ülkemiz için yeni bir sayfanın açıldığını dile getirdi. Saygılı, ‘’ Biz Türkiye’yiz kendi kaderimizi kendimiz tayin ederiz. Bu gün itibariyle her kesim işine daha fazla odaklanmalı, kaybedecek zamanımız yok. Üreten, ihracat yapan bir ülke olmalıyız. İş dünyası, devletimizin başlattığı istihdam seferberliğine ortak olmalı ve işsizliği ortadan kaldırmalı.’’ şeklinde konuştu.

 

’Millet değişime ‘EVET’ dedi’’

 

16 Nisan halk oylamasının Türk demokrasisinin olgunluk düzeyini bütün dünyaya gösterdiğini belirten Saygılı şunları kaydetti: ‘’Milletin ‘evet’ demesi değişim istediğinin kanıtıdır. İnanıyorum ki bugünden sonra ülkemizde birçok olumlu değişim olacak, bürokrasi iş dünyasının önünü açacak ve hükümetimiz Türkiye’yi 2023 vizyonunun üzerine taşıyacak’’

Başa dön tuşu