SPOR

Milli güreşçi Taha Akgül ile Bianka Cekusz evlendi

Milli güreşçi Taha Akgül, ailesi, yakın dostları ve siyaset dünyasından pek çok ismin katıldığı muhteşem bir düğün töreni ile dünya evine girdi. Milli güreşçimizin Ankara’da düzenlenen düğün töreninde nikahını ise Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen kıydı. Macar gelin Bianka Cekusz ise güzelliğiyle göz kamaştırdı. Tüm gözler genç çifte çevrilirken törende Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da yer aldı.

Olimpiyat, Dünya ve Avrupa şampiyonluklarıyla ülkemizi gururlandıran Milli güreşçimiz Taha Akgül, Macar Bianka Cekusz ile hayatını birleştirdi. Genç çifti bu mutlu gününde ailesi, yakın dostları, siyaset dünyasından pek çok isim ve davetliler yalnız bırakmadı. Düğünde Macaristan Büyükelçisi Viktor Matis’in de davetliler arasında yer aldığı görüldü.

TAHA AKGÜL’ÜN MUTLU GÜNÜ

Milli güreşçi Taha Akgül ile Bianka Cekusz çiftinin düğün töreninde siyasetin önde gelen isimleri de yer aldı. Çiftin düğününe Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Gençlik ve Spor Bakanı Yardımcısı Hamza Yerlikaya, Ankara Valisi Vasip Şahin, Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Maceristan Büyükelçisi Viktor Matis, çiftin aileleri ve çok sayıda davetli katıldı.

GELİNİN GÜZELLİĞİ GÖZ KAMAŞTIRDI

Çiftin nikahı ise Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen tarafından kıyıldı. Taha Akgül’ün düğün töreni sosyal medyanın da gündemine yerleşti. Milli güreşçinin eşinin güzelliği sosyal medya kullanıcılarının da dikkatini çekti. Tüm gece boyunca güzelliğiyle adeta göz kamaştıran Macar geline övgüler yağdıran sosyal medya kullanıcıları, ‘Dünya güzeli misin yenge!’ şeklinde yorum yaptı.

Başa dön tuşu