SPOR

Milli sporcu Alparslan Ayhan’ı kaykayla dövdüler

Kaykay şampiyonu milli sporcu Alparslan Ayhan, sokak ortasında feci şekilde darp edildi. Maltepe’de arkadaşı Kerem Şahinoğlu ile birlikte antrenman yaptığı sırada bir grup tarafından dövülen Alparslan Ayhan’ın burnu kırıldı. Aldığı darbeler sonucunda kaşı açılan ve yüzünde morluklar oluşan Ayhan, ameliyata alındı. Alparslan Ayhan’ın babası Cengiz Ayhan, saldırıyı 5-6 kişilik bir grubun yaptığını söyledi.

Kaykay şampiyonu milli sporcu Alparslan Ayhan, sokak ortasında feci şekilde darp edildi. Maltepe’de arkadaşı Kerem Şahinoğlu ile birlikte antrenman yaptığı sırada bir grup tarafından dövülen Alparslan Ayhan’ın burnu kırıldı. Aldığı darbeler sonucunda kaşı açılan ve yüzünde morluklar oluşan Ayhan, ameliyata alındı. Alparslan Ayhan’ın babası Cengiz Ayhan, saldırıyı 5-6 kişilik bir grubun yaptığını söyledi. Antrenman yaptıkları esnada 3 kişinin 13 yaşlarında bir çocuğu dövdüğünü gören oğlu ve arkadaşının kavgayı ayırmak istediğini anlatan baba Cengiz Ayhan, ‘Ardından 5-6 kişi daha gelip çocuklarımıza saldırıyorlar.’ dedi. Aldığı darbeler sonucunda burnu kırılan ve ameliyata alınan Ayhan’ın 7 gün boyunca hastanede kontrol altında kalacağı öğrenildi. İşte detaylar…

MİLLİ SPORCU ALPARSLAN AYHAN’A ÇİRKİN SALDIRI

Olay, geçtiğimiz Çarşamba günü Maltepe Sahili’nde saat 19.00 sularında meydana geldi. Alınan bilgilere göre sahil alanındaki kaykay parkı içerisine gelen bir genç, başka bir gruptan zorla para istedi. Bu esnada kaykay parkında antrenman yapan 2021 Türkiye Kaykay Şampiyonu Milli Sporcu ve Fenerbahçe Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Antrenörlük Eğitimi Bölümü öğrencisi olan Alparslan Ayhan ve arkadaşı Kerem Şahinoğlu, gençler arasında yaşanan tartışmayı sonlandırmak istedi.

KAYKAYLA DÖVDÜLER

Tartışmanın kısa sürede kavgaya dönüşmesiyle Alparslan Ayhan kimliği belirsiz kişiler tarafından feci şekilde dövüldü. Aldığı darbeler sonucunda burnu kırılan, kaşı açılan ve yüzünden morluklar oluşan Ayhan’ın Kartal Dr. Lütfi Kırdar Şehir Hastanesi’ne sevk edildiği ve ameliyata alındığı öğrenildi. Olayın ardından açıklama yapan baba Cengiz Ayhan, oğlunun kaykayla dövüldüğünü söyledi. Yetkililere seslenen baba Cengiz Ayhan, ‘Bu bir kaza değil, bu bir şiddet. Maltepe skate parkın içinde güvenlik adı altında duran elemanların çok vasıfsız, etkisiz olduklarını görüyoruz. O bölgenin idari amiri olan yetkililerin oraya özel güvenlik oluşturmalarını talep ediyorum.’ dedi.

Başa dön tuşu