MEDYA

Milyoner’in yakışıklı sunucusu Kenan İmirzalıoğlu boşanma iddialarına verdiği cevapla şaşkına çevirdi: Tövbe Estağfurullah

Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal boşanıyor iddiaları son dönemlerde magazin basınında dillendiriliyor. Boşanma haberlerine Kenan İmirzalıoğlu’ndan öyle bir cevap geldi ki herkes şaştı kaldı.

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasının sunucusu Kenan İmirzalıoğlu kendisi gibi oyuncu olan Sinem Kobal ile dünya evine girmişti nokta çiftinin ikinci çocukları Geçtiğimiz aylarda dünyaya geldi. Mutlu evlilikleri ile parmak ısırtan çift ile ilgili son dönemlerde boşanma iddiaları ayyuka çıktı. Kenan İmirzalıoğlu ile Sinem Kobal’ın ayrılacağı yönünde iddialara ilk ağızdan cevap geldi. Kenan İmirzalıoğlu boşanma iddialarına ilişkin yaptığı açıklama ile ağızları açık bıraktı.

Magazin dünyasının gözde çiftlerinden Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal geçtiğimiz günlerde ikinci çocuklarını kucağına almıştı. Son günlerde çiftin boşanacağı yönünde iddialar gündeme geldi. Magazin basınını çalkalayan iddialara Kenan İmirzalıoğlu bizzat cevap verdi. Kim Milyoner Olmak İster’in ünlü sunucusu Kenan İmirzalıoğlu Birgül Etiler’de kendisini görüntüleyen muhabirlerle sohbet ederken aynı zamanda boşanma iddialarına da açıklık getirdi.

BOŞANMA İDDİALARINA OLAY CEVAP

Ünlü oyuncu Kenan İmirzalıoğlu, Etiler’de kameralara yakalandı. Kendisini görüntüleyen gazete ile ayaküstü sohbet eden başarılı oyuncu boşanma iddialarına cevap verdi. Kenan İmirzalıoğlu, son günlerde gündeme gelen boşanıyorlar iddialarına gelip geçerken “Tövbe estağfurullah” demekten de geri durmadı.

LALİN ABLALIK YAPIYOR

Geçtiğimiz günlerde ikinci kez baba olan Kenan İmirzalıoğlu çocuklarının durumuna ilişkin de açıklamalarda bulundu. Ünlü oyuncu, “Lalin beklediğimizden iyi, ablalık yapıyor. Leyla da çok iyi, sağlığı yerinde büyüyor. Leyla bayağı İç Anadolu kızı oldu. Birazdan Bozdağ’a dönecekmiş gibi ağlıyor. Nejat Ertaş türkü söyleyecekmiş gibi ağlıyor. Hakikaten tam bir İç Anadolu kızı gibi. Lalin daha Karadeniz kızı gibi duruyor. Lalin daha çok annesi, Leyla daha çok ben ama ikisinde de karışım var tabii ki” dedi. Çocuklarının huysuz olmadığını da söyleyen Kenan İmirzalıoğlu,  “Çocuklarımız çok şükür huysuz değil ama ilkinin acemiliği oluyor, ikincinin biraz daha tecrübesi ve sakinliği oluyor. Leyla sanırım daha rahat büyüyor. İlkinde biz de çok tedirgindik. İlkinde anne ve babadaki tedirginlik ister istemez çocuğa da geçiyor” ifadelerini kullandı.

EŞİNİN ANNELİĞİNE ÖVGÜLER YAĞDIRDI

Magazin basınında çıkan boşanma iddialarına girip geçen Kenan İmirzalıoğlu eşi Sinem Kobal’ın anneliğine övgüler yağdırmayı da ihmal etmedi. Ünlü oyuncu açıklamasının devamında “Sinem’in içinden muhteşem bir anne çıktı. Annelik onun için en önemli şey. O yüzden gayet iyi yapıyor, çocukların sevgisi, ilgisi, eğitimi her şeyiyle an an kendisi ilgileniyor. Onun anneliğini gördükçe Sinem’e saygım tekrar, tekrar katlanmaya başlıyor” dedi.

Başa dön tuşu